|

Oya Aydoğan 48 saat daha uyutulacak

Aort damarı yırtılan Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Aydoğan'ın durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, "48 saat daha uyandırılmayacak" denildi.

Yeni Şafak
08:28 - 10/05/2016 Salı
Güncelleme: 06:35 - 10/05/2016 Salı
IHA
Aort damarı yırtılan ve ameliyat olan Oya Aydoğan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, 48 saat daha uyutulacağı belirtildi.
Aort damarı yırtılan ve ameliyat olan Oya Aydoğan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, 48 saat daha uyutulacağı belirtildi.

Pazar günü boğazına takılan patatesi çıkartmaya çalışırken aort damarı yırtılan ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.



Aydoğan'ın durumu hakkında bilgi veren Liv Hospital Kurumsal İletişim Müdürü Mine Tuduk, "Bütün kardiyolog hekimlerimiz 24 saat hastanın başında bekletiliyor, ikinci bir ameliyat şimdilik düşünülmüyor. Oya Hanım yoğun bakımda uyutuluyor ve 48 saat daha uyandırılmayacak" ifadesini kullandı.



"Kanama devam ediyor"


Yakın arkadaşının ilk anından beri yalnız bırakmayan Nuri Alço ise Aydoğan'ın durumu hakkında bilgiler vererek, “ En son sabah oğlu görmüş kendisini. Hepimizin dualarına ihtiyacı var. Yine kanama devam ediyor. Onu boşaltmaya çalışıyorlar. En zor ameliyatlardan birisini yaşadı 12 saat süren açık kalp ameliyatı oldu. Hem aort damarı hem de şah damarı tıkanmış onu açmışlar. Şu anda da başında o kanı temizleyip, uyutmaya devam ediyorlar. Bu birkaç gün sürecek herhalde. Hepimiz dua ediyoruz. Çok iyi kalpli iyi bir insandı herkesin yardımına koşardı. Perişan durumdayız. Bekliyoruz sonuna kadar da bekleyeceğiz. İnşallah Allah yüzümüze güler çocuğuna bağışlar” dedi.



"İnşallah iyi olacak"


Oya Aydoğan'ın sağlık durumu hakkında bilgiler almak için hastaneye gelen Hülya Avşar ise “Alınan bilgiler bilinen bilgiler inşallah iyi olacak diyeceğiz. Ben zaten evde de olsa sürekli takip ediyorum durumunu. İnşallah iyi olacak. Kalbinin çok iyi olduğunu ben bizzat biliyorum. İyileşecek her şey güzel olacak” diye konuştu.






#Oya Aydoğan
#Aort damarı
8 yıl önce