|

Oya Aydoğan'ın vasiyeti yerine getirilecek

Sanatçı Oya Aydoğan'dan bu sabah hayatını kaybetti. Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, annesinin vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'na defnedileceğini açıkladı.

Yeni Şafak
15:20 - 15/05/2016 Pazar
Güncelleme: 15:29 - 15/05/2016 Pazar
IHA
Oya Aydoğan, 1 haftadır süren yaşam mücadelesini bu sabah yitirdi.
Oya Aydoğan, 1 haftadır süren yaşam mücadelesini bu sabah yitirdi.

Evinde patates kızarması yerken fenalaşan ve aort yırtılması teşhisiyle hastanede tedavi altına alınan 59 yaşındaki Oya Aydoğan'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti.



Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, basın mensuplarına açıklaması yaparak, "Eminim ki bütün Türkiye'nin çok sevdiği benim en değerlim 1 hafta verdiği yaşam mücadelesini kaybettik. Yarın 14.30'da Cemal Reşit Rey Kongre Salonu'nda anma töreni düzenleyeceğiz. Ardından da Levent Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa vereceğiz" dedi.



Gurur Aydoğdu, annesinin vasiyetinin yerine getirileceğini belirterek, "Bu süreçte yanımızda olan bize dua eden herkese teşekkür ediyoruz. Vasiyeti, bir isteği vardı. Ulus Mezarlığı'nda gömülme isteği vardı. Oraya defnedilecek. Ameliyattan güçlü çıktı. Ne yazık ki 1 hafta sonra bu kötü haberi aldık. Allah'ın taktiri" şeklinde konuştu.







#Oya Aydoğan
#Gurur Aydoğdu
8 yıl önce