|

Özcan Deniz'den babasına duygusal veda

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz dün hayatını kaybetmişti. Şarkıcı Deniz, yaşadığı acıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Deniz, "Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Baba olmak ve babamın üzerine toprak atmak, bir erkeği büyüten iki güçlü duygu" dedi.

Yeni Şafak
14:32 - 16/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:55 - 16/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Sanatçı Özcan Deniz, sosyal medya hesabından acısını paylaştı.
Sanatçı Özcan Deniz, sosyal medya hesabından acısını paylaştı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz hayatını dün hayatını kaybetmişti. Sadık Deniz, 1 yıldır kanserle mücadele ediyordu. Sadık Deniz'in cenazesi Kilyos Mezarlığı'na defnedildi. Özcan Deniz, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür etti.

Kısa süre önce babası Sadık Deniz'i kaybeden Özcan Deniz, sosyal medya hesabından yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi:

"Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, cenazemize katılan tüm dostlara, sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten tüm sevenlerimize ve arayan herkese çok teşekkür ediyorum. Baba olmak ve ‘Baba'mın üzerine toprak atmak. Bir erkeği büyüten iki güçlü duyguyu aynı zaman içinde yaşadım. Yaş ne olursa olsun, buna ne kadar hazır olursanız olun, doğum ve ölümle yüzleştiğiniz an tüm hayatınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar etkileyen iki fenomendir. Hele hele doğan çocuğunuz, ölen babanız ya da anneniz ise! Tüm hesaplar kapanır yüreğinizde, hapis bütün mahkümlara af çıkartırsınız. Ne ile yaşanır ne ile yaşanmaz daha net görürsünüz. İşte yaşadığım bunlar. Allah sevdiklerimizin kayıpları ile sınamasın hiç birimizi. Toprağın bol mekanın cennet olsun baba. Eksik bıraktıklarımızı zamanı geldiğinde tamamlarız. Huzur içinde sonsuzluğun olsun."


#Özcan Deniz
#Şarkıcı
#Şarkı
#Başkan Erdoğan
6 yıl önce