|

Payitaht Abdülhamid 36. bölümde neler oldu?

Payitaht Abdülhamid 36. bölümde Abdülhamid, Parvus’un oyunuyla Saraydan çıktığında, iki ayrı suikast planının ortasına düştü. Silahlar patladığında vurulan kim olacak? Payitaht Abdülhamid 36. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Yeni Şafak
12:00 - 3/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:57 - 3/02/2018 Cumartesi
Diğer
Parvus ve Karaso, Abdülhamid’e karşı zafer kazanmış olmanın mutluluğu içine girdi.
Parvus ve Karaso, Abdülhamid’e karşı zafer kazanmış olmanın mutluluğu içine girdi.

Abdülhamid Han, oğlu Abdülkadir'i Saray'dan uzaklaştırdı. Abdülkadir kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışırken peşine gizemli adamlar takıldı.

Payitaht Abdülhamid 36. bölüm özeti

Abdülhamid, Duyun-u Umumiye'nin yaptığı karşı hamlenin şaşkınlığı ve öfkesi içindeyken, olayın Abdülkadir yüzünden olduğunu öğrenir ve deliye döner. Bunun üzerine Abdülkadir, babası tarafından saraydan uzaklaştırılınca Bidar Sultan, oğlunu çağırması için Abdülhamid'e yalvardı. Abdülhamit Bidar Sultan'ın isteğini kabul etmedi. Bu sırada Parvus Abdülhamid’in sonunu getirecek bir planı devreye soktu. Abdülkadir kendine yeni bir hayat kurmaya çalışırken, peşine gizemli adamlar takıldı. Abdülhamid, Parvus’un oyunuyla Saraydan çıktığında, iki ayrı suikast planının ortasına düştü ve silahlar patladı. Silahlar patladığında vurulan kim olacaktır?




#Payitaht Abdülhamid
#Abdülhamid Han
6 yıl önce