|

Reynmen çalıntı iddialarına cevap verdi

Sosyal medyada Yusuf Aktaş olarak bilinen Youtuber Reynmen'in klibi Türkiye'de en fazla beğeni alan ve 24 saat içinde en çok izlenen klip olmuştu. Çok izlenmenin ardından klibe dair çalıntı iddiaları da beraberinde geldi. Reynmen ise Instagram hesabından iddialara cevap verdi: “Beğendiğim için kendi klibimde de kullanmak istedim.”

Yeni Şafak
10:45 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 10:50 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Reynmen
Reynmen

Reynmen adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın "Derdim Olsun" klibinin Mahna Mahna Killer isimli kısa filmden alındığı ortaya çıktığı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Instagram hesabında hikaye bölümünde konu hakkında konuşan Aktaş, “Ne kadar konuşursanız konuşun. Bu şarkının 10 günde 70 milyon olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi?” dedi.



Çektiği diğer hikayelerde ise Reynmen şu ifadeleri kullandı:

Bu durum aynısı Voyovoy’da da yaşadım ve şarkıyı direk şarkının sahibiyle yapıp açıklama kısmında kendisine yer vermeme rağmen yaşadım. O yüzden bu duruma alışığım ben. Arkadaşlar o planlar alınan çok eskrim planlar değil. Öznel bir bakış açısı var. Yerde sürüklenen bir adam var. Ve siz bunu benim inkar edeceğimi sanıyorsunuz. Hayır ben bunu zaten günler öncesinden zaten açıkladım. Bunu tüm klibe falan mal etmeyin.”

  • “Koştuğum sahneler falan hep benim” şeklinde de durumu tiye alan Aktaş, “İzlediğiniz kısa filme göre de şekillenmedi hikaye. Zaten var olan bir hikaye sizin izlediğiniz kısa filmdeki kamera açılarıyla daha güzel bir hale getirilmeye çalışıldı ve ben beğendiğim için kendi klibimde de kullanmak istedim. Anladınız mı? Anlamadınız. Çaldım” ifadelerini kullandı.

Son olarak “İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayansa çamur atar. Peki Reynmen ne yapar? Milletin hakkını gasp eder” diye çalıntı iddialarına karşılık kendiyle de dalga geçen Reynmen “Peki sen ne yapabilirsin? Hiçbir şey” dedi.

#Reynmen
#Yusuf Aktaş
#Derdim Olsun
5 yıl önce