|

Şafak Sezer hastaneden kaçmaya çalıştı

Yaklaşık 2 hafta önce evinde sinir krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Şafak Sezer, Şişli'de ruhsal hastalıkların tedavi edildiği bir hastaneye sevk edildi. Doktorlar, Sezer'in 2 hafta hastanede yatması gerektiğini söyledi. Hastanede kalmak istemeyen Sezer, önceki gün gözetim altında bahçeye hava almaya çıktı. Bir anda görevliyi iterek kaçan Sezer, hastane duvarından atlarken yakalandı.

Yeni Şafak
08:28 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:13 - 2/05/2016 Pazartesi
Diğer
Zor günler geçiren Şafak Sezer'den gelen haberler oyuncunun sevenlerini üzdü.
Zor günler geçiren Şafak Sezer'den gelen haberler oyuncunun sevenlerini üzdü.

Geçtiğimiz günlerde sinir krizi geçiren ünlü oyuncu Şafak Sezer'in hastanede bağırdığı görüntüler medyaya yansımıştı. Çok yakın bir arkadaşının vefat etmesi üzerine Sezer'in kötü günler geçirdiğini söyleyen abisi Ozan Kaçmaz olayların eşiyle bir alakası olmadığını ifade etmişti.



Sakinleştirici ilaçlar verilen Şafak Sezer'in tedavi süreci uzadı.Posta Gazetesi'nin haberine göre; doktorlar hastanede 2 hafta daha kalması gerektiğini söyledi. 'Hastanede yatmak istemiyorum, çıkarın beni, buradan' diyen Şafak Sezer'e doktorlar itiraz etti.



Şafak Sezer önceki gün hava alıp yürümesi için gözetim altında hastane bahçesine çıkartıldı. Bir anda yanındaki görevliyi itip hastane bahçesinin duvarına doğru koştu. Kaçmak için harekete geçen Sezer'e hastane çalışanları müdahale etmek zorunda kaldı. Esra Sezer, eşi Şafak Sezer'i 24 saat gözetim altında tutmak için güvenlik görevlisi tuttu. Video: Şafak Sezer'in sinir krizi geçirdiği an Şafak Sezer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

#Şafak Sezer
#Esra Sezer
8 yıl önce