|

Şahin Kendirci'nin ikizini görenler şaşırdı

"Müslüm" filminde arabesk müziğin babası olarak bilinen Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci'nin ikiz kardeşi Muhammet Kendirci, Adana'da bir restoranda komi olarak çalışıyor. İkizleri birbirinden ayıran tek noktanın sesleri olduğunu söyleyen Muhammet, kardeşi ile gurur duyduğunu belirterek, "O benim canımdır, onun benden sesi güzel, ben de ondan daha yakışıklıyım" dedi.

Yeni Şafak
10:02 - 14/01/2019 Pazartesi
IHA
Kendirci'nin çift yumurta ikizi olan Muhammet 10 yaşından beridir ailesine yardımcı oluyor.
Kendirci'nin çift yumurta ikizi olan Muhammet 10 yaşından beridir ailesine yardımcı oluyor.

Gişe rekoru kıran Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci'nin ikizi Adana'da bir restoranda çalıştığı ortaya çıktı. 7 milyon kişi tarafından izlenen Müslüm filminin başrolünde oynayan Kendirci'nin çift yumurta ikizi olan Muhammet 10 yaşından beridir ailesine yardımcı oluyor.


Sesleri benzemiyor

İkizleri birbirinden ayıran tek nokta sesleri olduğunu söyleyen Muhammet, kardeşi ile gurur duyduğunu belirtti. Muhammet ayrıca "O benim canımdır, onun benden sesi güzel, ben de ondan daha yakışıklıyım" şeklinde konuştu.

Çocuk yaşta ailesine destek olan ikizler çalışmayı çok sevdiklerini anlattı. Muhammet, Şahin hakkında
"Şahin’le beraber düğünlerde havaya atılan paraları toplayarak çalışmaya başladım. Müslüm filmine Şahin seçilince ailece çok mutlu olduk. Sesi ve kendisiyle çok gururlandım. Ben kendi sesimi pek beğenmiyorum. Ben şarkı söyleyerek değil çalışarak hayatımı devam ettirmek istiyorum"
anısını anlattı.
#İkiz
#Müslüm
5 yıl önce