|

Saldırı nedeniyle etkinlikler iptal

İstanbul Devlet Tiyatroları internet sitesinden yaptığı açıklamada, Beyoğlu'ndaki terör saldırısı nedeniyle bazı etkinlikleri iptal ettiğini duyurdu.

Yeni Şafak
16:53 - 19/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:15 - 19/03/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı, resmi twitter hesabı üzerinden, "Taksim'de yaşanan hain saldırı sonucundaki üzücü kayıplarımız sebebiyle İBB Kültür Daire Başkanlığına bağlı kültür merkezlerinde 19 Mart Cumartesi ve 20 Mart Pazar günü gerçekleşmesi planlanan konser programları iptal edilmiştir" şeklindeki duyuruyu paylaştı.



Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bugün gerçekleştirilecek "Benise The Spanish Guitar", "Kubilay QB Tuncer", "Frankenstein" etkinlikleri ile yarın gerçekleştirilecek "DadanZ-Yetişkinler için Dans Atölyesi", "DadanZ-Çocuklar için Dans Atölyesi", "Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu", "Yatak Odası Diyalogları", "Karlar Ülkesi" isimli etkinlikler ertelendi. Merkezde devam eden Digital Revolution ve Goal sergileri ise bugün ve yarın kapalı olacak.



Bakü Müzik Akademisi ve Yeditepe Üniversitesi öğretim üyesi, Azerbaycanlı ünlü piyanist İslam Manafov'un Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'nde vereceği konser iptal oldu.



Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nde bu akşam yapılması planlanan Vanessa Wagner'in piyano resitali iptal edildi.



Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'nde sergilenmeye başlayacak olan 2. Dünya Savaşı'na damgasını vuran, dönemin hava harplerinin savaş uçağı Messerschmitt Bf (Me) 109-G6 "GUSTAV"ın tanıtım etkinliği iptal oldu.



Zorlu'daki etkinlikler iptal


Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 19 ve 20 Mart tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan aşağıdaki etkinlikler için de iptal edildiği duyurusu yapıldı.



Organizasyon: Zorlu PSM


19 Mart Cumartesi // Benise “The Spanish Guitar" // Ana Tiyatro


19 Mart Cumartesi // Kubilay “QB" Tuncer // Stüdyo


20 Mart Pazar // DadanZ – Yetişkinler için Dans Atölyesi // Stüdyo


20 Mart Pazar// DadanZ – Çocuklar için Dans Atölyesi // Stüdyo


20 Mart Pazar // Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu // Stüdyo



Organizasyon: Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu


19 Mart Cumartesi // Frankenstein // Drama Sahnesi


20 Mart Pazar // Yatak Odası Diyalogları // Drama sahnesi



Organizasyon: Zorlu Çocuk Tiyatros


20 Mart Pazar // Karlar Ülkesi // Drama Sahnesi



#Etkinlikler iptal edildi
8 yıl önce