|

Senarist Çağın Türker öldürüldü

Size Dergisinin kurucusu ve kreatif direktörü Çağın Türker, balıkçıda tartıştığı kişinin yumruk darbesiyle yere yığıldı. Yere düşerken başını da merdivene çarpan Türker, 2 gün komada kaldı ve hayatını kaybetti. Zanlı ise polis ekipleri tarafından akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Yeni Şafak
11:06 - 4/09/2018 Tuesday
Güncelleme: 11:11 - 4/09/2018 Tuesday
DHA
Çağın Türker
Çağın Türker

Size Dergisinin kurucusu ve kreatif direktörü yöneticisi Çağın Türker, geçtiğimiz Cumartesi akşamı kız arkadaşının da arasında bulunduğu grup ile birlikte Beyoğlu Karaköy'de bir balıkçıya gitti.

Sipariş verdiği sırada yan masada bulunanlarla şakalaştı. Şakalaşma sırasında gerginlik oldu. Gerginlik yerini kısa sürede tartışmaya ve yumruklu kavgaya bıraktı. Balıkçıdaki garsonlar araya girerek kavgayı ayırdı. Türker, dışarı çıktı ancak kavga ettiği kişi peşlerinden geldi ve senariste yumruk attı. Türker aldığı yumruk darbesiyle bilincini kaybetti ve yere düştü. Düşme sırasında da başını merdivene çarptı.

2 gün komada kaldı

Hastaneye kaldırılan Türker yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki günlük yaşam savaşını kaybetti.

Türker'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırırken, olay yerinden kaçan zanlı Y.Ş., bugün akşam saatlerinde Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

3 gözaltı daha

Polis, Çağın Türker'in hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak akşam saatlerinde gözaltına aldığı zanlı Y.Ş’nin ardından kavgaya karışan F.B., O.D., ve F.Ü.’yü de gözaltına aldı. 4 kişinin Emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

#Çağın Türker
#SEnarist
#ölüm
6 years ago