|

Seray Gözler: Türkiye bizim hayatımız

TRT 1'in ilgiyle izlenen, ‘Elimi Bırakma’ dizisinin, sabırlı, yardımsever, ailesine bağlı, olayları sevgiyle çözen babaannesi Feride Çelen’i canlandıran usta oyuncu Seray Gözler, “Türkiye bizim hayatımız, vatanımız. Biz büyük bir aileyiz. Bunu unutmamak gerekir” dedi.

Yeni Şafak
11:46 - 15/10/2018 Monday
Güncelleme: 12:29 - 15/10/2018 Monday
Diğer
Seray Gözler
Seray Gözler

Süper Baba, Yabancı Damat, Hayat Şarkısı gibi önemli yapımlarda rol alan usta oyuncu şimdilerde Elimi Bırakma dizisi ile karşımıza çıkıyor. Evin büyüğünü canlandıran Gözler, Anılarımı ve tecrübelerini bir kitaba dönüştürmek ve sahnede türkü potporisi yapmak istiyor. Oyunculukta yetenek kadar eğitimin de önemli olduğunu vurgulayan Gözler, merakla takip edilen Elimi Bırakma dizisinde insanlara şu mesajı vermek istediklerini söyledi: “Aile ve eğitim... Ülkene sahip çık, değerlerine sahip çık, ailene ve aşkına sahip çık. Kötülüklere tutsak olma diyoruz. Aile, benim için de çok önemli. Ben de evliyim bir çocuğum var. Ne olursa olsun başınıza ne gelirse gelsin, en son sığınacağın yer ailenizdir.”

Star gazetesinin haberine göre “Ülkemizin birliği ve beraberliği için bir arada olmak zorundayız. Dizimizde de bu konularla ilgili mesajlarımız olacak. Herkes bu ülkenin bir evladı olarak sorumlu bence. Biz büyük bir aileyiz. Başka bir bayrağımız var mı? Türkiye bizim hayatımız vatanımız. Bunu unutmamak gerekir, değerlerimizi korumak gerekir.” dedi.

Seray Gözler kimdir?

Seray Gözler Yeniay, 27 Eylül 1961 tarihinde, Adana'da doğdur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan Gözler, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Süper Baba'da oynadığı Şule, Yabancı Damat'ta oynadığı Hayriye ve Zoraki Koca'daki Sevim Abla rolleriyle tanınan usta oyuncu 2002 yılında Kaktüs Çiçeği'ndeki rolü ile Afife Jale Tiyatro Ödülü'nü (En İyi Komedi Kadın Sanatçısı) ve 2011 yılında İki Çarpı İki oyunundaki rolü ile İsmet Küntay Tiyatro Ödülü'nü (En iyi Kadın Sanatçı) kazandı.

İstanbul Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü oyuncusu olan sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alıyor. Devlet tiyatrosu sanatçısı Saydam Yeniay ile evli olan sanatçının Ege isminde bir erkek çocuğu var.

#Elimi Bırakma
#Seray Gözler
#Süper Baba
#Şekerci teyze
#Feride Çelen
6 years ago