|

Tarzan filmi gerçek oldu

41 yıl boyunca babasıyla ormanda dış dünya ile hiçbir bağlantı kurmadan yaşayan Vietnamlı gerçek Tarzan yaşadığı ormana geri döndü.

Yeni Şafak
12:29 - 13/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:58 - 13/07/2016 Çarşamba
Diğer

Tarzan'ın hayattaki gerçeği olan 44 yaşındaki Ho Van Lang yaşadığı yerleri gösterdi. 2013 yılında bulunan baba ve oğul herkesten izole bir hayat yaşadı. 41 yaşına kadar kadar belki de tek tanıdığı kişi birlikte yaşadığı ve şimdi 85 yaşında olan babası Ho Van Thang… Ta ki oduncular onları fark edene kadar.



Vatan'da yer alana habere göre, Lang'ın babası Ho Van Thang Vietnem Savaşı sırasında Quang Ngai bölgesine bağlı Tra Kem köyünden kaçarak oğlu ile birlikte ormana sığınmış. Thang'ın eşi ve diğer iki oğlu savaşta hayatını kaybetmiş.



Yıllarca yabani pirinç, meyve ve mısır ile beslenen baba oğul ağaç tepesine kurdukları bir barakada yaşadı. Bulunduklarında Lang bir iki kelime haricinde konuşma bilmiyordu.



Ormanın derinliklerinde dış dünya ile hiçbir bağlantı kurmadan yaşayan baba oğul bölge sakinleri tarafından 41 yıl sonra kaçtıkları köylerine geri getirildi. 82 yaşındaki baba Thang tedavi altına alındı, Lang ise akrabaları ile birlikte yaşamaya başlamıştı.


#Tarzan
#vietnam
#Ho Van Thang
8 yıl önce