|

Telefonla bağlandığı programda Müslüman oldu

İsmini vermek istemeyen bir izleyici telefonla bağlandığı programda Müslüman oldu. İzleyicilerin sorularını yanıtlayan eski İstanbul Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı'ya durumunu anlatan ve Müslüman olmak isteyen seyirci, Kavaklı'nın söylediği kelime-i şahadeti tekrarlaması sonrası Müslüman oldu.

Yeni Şafak
11:22 - 5/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:24 - 5/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Kavaklı'nın söylediği Kelime-i Şahadet'i tekrarlayan seyirci, sonrasında Müslüman oldu.
Kavaklı'nın söylediği Kelime-i Şahadet'i tekrarlayan seyirci, sonrasında Müslüman oldu.

'Hayatta Her Şey Var' programına telefonla katılan ve ismini vermek istemeyen seyirci, izleyicilerin sorularını yanıtlayan eski İstanbul Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı'ya, "Başıma gelenler çok fena. Benim bir eşim var, kendisi gayrimüslim. Aynı şekilde çocuklarım da gayrimüslim. Cahillik deyip affınıza sığınıyorum, ben de bir zamanlar gayrimüslim oldum. Ama şimdi, Müslüman olmak istiyorum. Allah doğru yoldan ayırmasın, onun yoluna tekrar girmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor hocam" diye sordu.

Müslüman oldu


  • "Sizin dinen bir gayrimüslimle evlenmeniz uygun değil idi, doğru değil idi. Kuran'ın emrine muhalefet etmişsiniz. O taraf geçtiniz, aradığınızı bulamadınız, yeniden Müslüman olmak istiyorsunuz. Şöyle bir 3-4 dakika tövbe istiğfarı getirelim, arkasında da Kelime-i Şahadet getirelim. Bu hanımefendi de yeniden bu tarafa dönmüş olsun."

Kavaklı'nın söylediği kelime-i şahadeti tekrarlayan seyirci, Müslüman oldu.








#Müslüman olmak
#Müslüman
#Program
#Yusuf Kavaklı
5 yıl önce