|

Türkiye şehitleriyle yürüyecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sarıkamış Harekatı’nın 105’inci yıl dönümünde, “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” sloganıyla şehitlerini anacak.

Haber Merkezi
04:00 - 2/01/2020 Perşembe
Güncelleme: 23:59 - 1/01/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

“Sarıkamış Şehitlerini Anma Programları”nda binlerce genç, şehitler için yürüyecek. Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler, 2-5 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında 5 Ocak Pazar günü “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor”anma yürüyüşü düzenlenecek.

GENÇLER TEK YÜREK OLACAK

  • Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Gençlerimiz tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olmanın bilinciyle tek yürek olacaklar ve fedakar ecdadını ve şehitlerini anacaklar” dedi. Sarıkamış Şehitlerini Anma Programları, bugün yönetmenliğini Kenan Korkmaz’ın yaptığı “Beyaz Hüzün” filminin gösterimi ile başlayacak. Etkinliğin tamamlanacağı 5 Ocak Pazar günü ise “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” anma yürüyüşü gerçekleştirilecek. Kızılçubuk Zirve alanından Kars Müftüsü’nün Kur’an Tilaveti ile başlayacak yürüyüş, Ay Yıldız Tören Alanı’nda son bulacak.
#Mehmet Muharrem Kasapoğlu
#​Gençlik ve Spor Bakanlığı
#Türkiye Şehitleriyle Yürüyor
4 yıl önce