|

'Üç adam değiliz'

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Çalgı Çengi İkimiz filminin Türkiye turnesi kapsamında Kayseri'de hayranlarıyla buluştu. Filmlerine ilginin yoğun olduğunu anlatan Kural, yaklaşık 2 milyon kişi tarafından izlendiklerini söyleyerek izleyiciye teşekkür etti. Kural, bir hayranının sorusu üzerine "Beraber şov düşünmüyoruz. Üç adam olmadığımız için şov yapmıyoruz" diye yanıt verdi.

Yeni Şafak
14:03 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:22 - 21/01/2017 Cumartesi
IHA
İkili Kayseri'de gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdi.
İkili Kayseri'de gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdi.

'Çalgı Çengi İkimiz' filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Kayseri'de bir alışveriş merkezine hayranlarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 3 bin kişinin tüm merdivenleri ve katları doldurduğu alanda adım atacak yer kalmadı. Küçük bir hayranının Ahmet Kural'a Kayserispor atkısı takması üzerine Kural'ın yaptırdığı tezahüratlar coşkuyu iyice arttırdı. Fuaye alanında ve sinema salonlarında merak edilen soruları cevaplandıran ikiliden Ahmet Kural, talk şov isteğinde bulunanlara "Beraber şov düşünmüyoruz. Üç adam olmadığımız için şov yapamıyoruz ama böyle bir istek varsa neden olmasın?" diyerek espri yaptı.



'Yemekler harika'


İkili, Kayseri'nin yöresel yemeği 'yağlama'ya hayran oldu. Kayseri'de gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını dile getiren Ahmet Kural, "Kayseri'yi çok seviyoruz da çok kalabalıktı. Yağlamaya bayıldım. Yağlama, pastırma bir de o sucuk içi bitirdi bizi. Hakikaten efsane. Yemekler harika. Kayseri çok güzel. İlgi, alaka, kalabalık kat kat. İki üç kat kalabalık vardı, merdiven dahil. Çok şükür. Çok teşekkür ediyoruz Kayseri'ye buradan. Gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok yoğun ilgi vardı" diye konuştu.



Yaklaşık 2 milyon izlendi


6 yıl sonra Çalgı Çengi'nin ikincisini çektiklerini ve gündeme rağmen vatandaşların kendilerini yalnız bırakmadığını ifade eden Kural, "Bizim ilk filmimiz Çalgı Çengi 1. Bu da 6 sene sonra ikincisini çektiğimiz bir filmimiz. Bizim için önemli bir film. İlk göz ağrımız diyebiliriz. İlgi de her şeye rağmen, gündeme rağmen sağ olsunlar sevenlerimiz bizi yalnız bırakmadı. Koşa koşa gelmişler buraya. Çok teşekkür ediyoruz onlara. İlgi ilk günden beri çok güzel. Bildiğiniz doğal afette film vizyona girdi. Sonra 50 yılın en büyük karı bize denk geldi. Ama ona rağmen seyirci salonları kat ve kat doldurdular. Yaklaşık 2 milyon seyirci yaptık. Artarak da devam ediyor" dedi.





#Ahmet Kural
#Murat Cemcir
#Çalgı Çengi
#Çalgı Çengi İkimiz
7 yıl önce