|

Ünlü oyuncunun sözleri salonu coşturdu

Gazi Üniversitesi'ndeki Diriliş Ertuğrul Söyleşi ve Ödül Töreninde ünlü oyuncu Mehmet Çevik'in sözleri salonu coşturdu. Engin Altan Düzyatan ise katılımcılarla özçekim yaptı.

Yeni Şafak
08:04 - 26/12/2015 Cumartesi
Güncelleme: 06:21 - 26/12/2015 Cumartesi
IHA

Gazi Üniversitesi öğrencileri Diriliş 'Ertuğrul' dizisine yılın en iyi dizisi, senaryosu, yönetmeni ve oyuncuları dallarında ödül verdi.


Diriliş “Ertuğrul” dizisi yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, yönetmen Metin Günay ile dizi oyuncuları engin altan düzyatan (Ertuğrul Bey), Mehmet Çevik (Deli Demir), Cengiz Coşkun (Turgut Alp), Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek) ve Cavit Çetin Güner (Doğan Alp) Gazi Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.



Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından Diriliş “Ertuğrul” dizisine yılın en iyi dizisi, senaryosu, yönetmeni ve oyuncuları dallarında ödüller verildi. Ödül töreni ve söyleşi Gazi Üniversitesi Merkez Kampüsü Rektörlük Binası Mimar Kemalettin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.



''Haydır Allah, Haktır Allah!''


Diriliş 'Ertuğrul' ve ekibi ve oyuncularıyla bir araya gelmek isteyen üniversite öğrencileri söyleşiye Kitap bağışlayarak katıldı.



Deli Demir karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mehmet Çevik'in ''Haydır Allah, Haktır Allah!'' sözleri salonu coşturdu. Törenin ardından oyuncu Engin Altan Düzyatan, katılımcılarla özçekim yaptı.




#Gazi Üniversitesi
#Diriliş Ertuğrul
#Mehmet Çevik
#Engin Altan Düzyatan
#Metin Günay
#Nurettin Sönmez
#Bamsı Beyrek
#Cavit Çetin Güner
#Doğan Alp
#Ertuğrul Bey
#Cengiz Coşkun
#Turgut Alp
8 yıl önce