|

Ünlü oyuncuya linç girişimi tutmadı

Boğaziçi Köprüsü'nde yaralı askerleri taşıyanlar arasında bulunan oyuncu Ali Nuri Türkoğlu, sosyal medyada büyük bir yanlışlığın kurbanı oldu. Yaralı askere karşı linç girişimini engellemek için askeri taşıyan ve araca bindiren Türkoğlu, askere zarar veriyormuş gibi yansıtıldı. Yaralı askeri araca bindirirken fotoğrafı ortaya çıkan Türkoğlu, "Çok şükür" dedi.

Yeni Şafak
10:33 - 19/07/2016 Salı
Güncelleme: 10:38 - 19/07/2016 Salı
Yeni Şafak
Darbeye karşı çıkmak için sokağa çıkan Türkoğlu, yaralı askeri linç edilmekten böyle kurtardı.
Darbeye karşı çıkmak için sokağa çıkan Türkoğlu, yaralı askeri linç edilmekten böyle kurtardı.

Darbe girişimine engel olmak için sokağa çıkan binlerce kişiden biri olan oyuncu Ali Nuri Türkoğlu, yardım etmek isterken katil damgası yedi. Boğaziçi Köprüsü'nde sabah teslim olan askerlere linç girişimini engellemeye çalışan ve bir yaralı askeri araca bindiren Ali Nuri Türkoğlu, sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf yüzünden katil damgası yedi.



Gelen tepkiler üzerine sosyal medya adreslerinden aynı yaralı askeri bir araca bindirirken çekilmiş fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu "Çok şükür! Daha önce de anlattığım gibi ambulans giremediği için yetişen siyah araca bindirdiğimizi söylemiştim, canımdan çoktan geçtim, eğer hedef gösterdiğiniz adamlardan biri dahi şimdiye öldürüldüyse ne olacak şimdi!" yazdı. Türkoğlu, aynı zamanda şarkıcı Nadide Sultan'ın da erkek kardeşi.



İşte Ali Nuri Türkoğlu'nun o paylaşımı:




#Ali Nuri Türkoğlu
8 yıl önce