|

Ünlü rapçi klip çekerken uçaktan düşüp öldü

Kanadalı ünlü rapçi Jon James McMurray, klip çekimi için çıktığı uçaktan düşerek hayatını kaybetti. Pilot, uçağın türbülansa girmesi nedeniyle hakimiyeti sağlayamadı. Bu sırada uçağın kanatlarında olan McMurray, aşağı düştü. Ünlü rapçinin heyecandan paraşütünü açamadığı açıklandı.

Yeni Şafak
15:24 - 24/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:32 - 24/10/2018 Çarşamba
Diğer
Jon James McMurray, klip çekimlerinde uçağın türbülansa girmesi nedeniyle aşağı düştü.
Jon James McMurray, klip çekimlerinde uçağın türbülansa girmesi nedeniyle aşağı düştü.

Çektiği eğlenceli video klipler ve şarkılarıyla tanınan McMurray, British Colombia bölgesinde bir video çekmek için arkadaşlarıyla bir araya geldi. Burada Cessna tipi bir uçağa binmeye karar veren McMurray, uçağın kanadına çıkarak burada video çekmek istedi.

Uzun saatler boyunca çekim için çalışan ve arkadaşlarını da ikna eden 34 yaşındaki şarkıcı arkadaşlarıyla birlikte havalandı. Gökyüzünde kanada çıkan McMurray, burada klip çekimine devam etti. Fakat Rus yapımı Cessna'nın türbülansa girmesi ve pilotun da kontrolü sağlayamaması sonucunda kanatta dengesini yitiren McMurray tökezledi ve düştü. Önce kanada tutunmayı başaran McMurray, daha fazla kendine hakim olamayınca metrelerce yükseklikten aşağı düştü.

McMurray'nin heyecanla paraşütünü açamadığını açıklayan arkadaşları, genç şarkıcının yere çakıldığını ve olay yerinde öldüğünü açıkladı. McMurray, müzik kariyerinden önce kayak sporuyla ilgileniyordu. Ünlü rapçi sakatlandıktan sonra müziğe ağırlık verdi.



#Jon James McMurray
6 yıl önce