|

Ünlü yönetmenden Kemal Sunal itirafı

Kemal Sunal, Ali Özgentürk’ün çekeceği Balalayka filmi için Batum’a gitmek üzere bindiği uçakta 17 yıl önce hayatını kaybetti. Kalp krizi geçiren Sunal'ın vefatından önce Almanya'ya giderek kalp tedavisi gördüğünü açıklayan Özgentürk, sanatçının hastalığını herkesten gizlediğini ifade etti.

Yeni Şafak
10:35 - 3/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:51 - 3/07/2017 Pazartesi
Diğer
Özgentürk, sanatçının hastalığını herkesten gizlediğini ifade etti. ​
Özgentürk, sanatçının hastalığını herkesten gizlediğini ifade etti. ​
Sanat hayatının 50’nci yılını kutlayan yönetmen Ali Özgentürk verdiği röportajda Türk sinemasına damga vuran filmlerinden bahsederken, bir yandan da Kemal Sunal'ın ölümüyle ilgili şaşırtıcı bir detayı paylaştı.

'Balalayka' filmi için Kemal Sunal ile birlikte Batum'a gitmek üzere uçağa binen Ali Özgentürk, sanatçının oğlu Ali Sunal'ın da yanlarında olduğunu söyledi. Uçak alandan ayrılmadan Kemal Sunal'ın fenalaştığını ve başının omzuna düştüğünü söyleyen Özgentürk, çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini Kemal Sunal'ın yüzünde korktuğuna dair bir belirtinin olmadığını kaydetti.

Almanya'da tedavi olmuş

Hürriyet'in haberine göre, kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Kemal Sunal'ın kalp hastalığını herkesten gizlediğini söyleyen Özgentürk, şu ifadeleri kullandı:

"Sonra öğreniyoruz ki, karısından da gizlemiş. Yazları arabayla Almanya'ya giderdi. Meğer duyulmasın diye Alman bir doktora kalbini gösteriyormuş her yıl. Bir problem varmış kalbinde ama ne olduğunu bilmiyorum açıkçası."

#Kemal Sunal
#Balalayka
#Ali Özgentürk
7 yıl önce