|

Uygur Kardeşler sahne aldı

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün düzenlediği tiyatro gecesinde, usta isimler Süheyl Uygur ve Behzat Uygur kardeşler Markopaşa Müzikali isimli tiyatrosu ile keyifli bir gece yaşattı.

Yeni Şafak
11:21 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 08:25 - 4/05/2015 Pazartesi
IHA

Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen tiyatroyu Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Tiyatronun usta isimleri Süheyl Uygur ve Behzat Uygur, performanslarıyla izleyenleri büyüledi.


Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu tiyatro gecelerinde ilçe halkı tiyatronun keyfini çıkartıyor. 1920'li yalların sonunda İstanbul'da varlıklı ve despot bir paşa ile ailesinin köşkünde iç güveysi damat olarak alınan Hayrullah'ın eşine aşık olmasına rağmen bir türlü aynı evin içinde kavuşamaması ve mutluluğa giden süreci sahneye yansıtan Uygur kardeşler, oyunlarıyla ayakta alkışlandı. Mutluluk mesajı veren usta isimler, seyirciden tam not aldı. Pursaklar'da ikinci defa seyirci ile buluşan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler “Pursaklar'da çok seçkin bir tiyatro seyircisi var. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın Belediye Başkanımıza bizleri Pursaklar halkı ile bir kez daha buluşturduğu için şükranlarımızı sunuyorum" dedi.


Oyunculara çiçek takdim eden Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, “Mutluluk bir masal sanki bir varmış bir yokmuş. Çok güzel bir akşam yaşattılar. Kendilerine ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Mutlulukları daim olsun" diye konuştu. İki saati aşkın bir süre devam eden tiyatro gecesinde 'mutluluk' mesajı alan seyirci programdan tebessüm ederek ayrıldı.

#behzat uygur
#süheyl uygur
#kültür sanat
#pursaklar
9 yıl önce