|

Vatan Şaşmaz'ın ailesinden ilk açıklama

Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın dayısı, kuzeni ve eniştesi sunucunun ölümüyle ilgili açıklama yaptı. Şaşmaz'ın dayısı Mete Yılmaz, "Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. Hayat dolu bir çocuktu" dedi. Şaşmaz'ın annesine sabah 5'e kadar ölüm haberinin verilmediği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:45 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:39 - 28/08/2017 Pazartesi
Diğer
Vatan Şaşmaz'ın vefatıyla ilgili ailesi ilk açıklamayı yaptı.
Vatan Şaşmaz'ın vefatıyla ilgili ailesi ilk açıklamayı yaptı.

Beşiktaş'ta bir otelde Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın ailesi ilk açıklamayı yaptı. Dayısı, teyzesi ve kuzeni Vatan Şaşmaz'ın paranoyak bir insanın gazabına uğradığını söylerken, ünlü sunucuya da övgüler yağdırdı.

Dayı Mete Yılmaz:

Üzüntülüyüz, kaybımız çok büyük. Geleceğimizin Halit Kıvanç'ını, Orhan Boran'ını kaybettik. O yüzden sizden kaçıyoruz. Vatan çok kıymetli, pırlanta gibi çocuktu. Şu mesleği duayen olmak için yapan bir çocuktu.Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. İddialarla ilgili çok bir şey söylemiyoruz. Basın bu işi çarpıttı.

Kuzeni Seher Saydam:

Acımız çok büyük. Beklemediğimiz, kötü bir haber aldık. Bu hanımefendiyi bilmiyorum. Haberi dün televizyondan duydum.

Eniştesi Nuretin Oduncu:

Ben bu aileye girdiğimde Vatan 7 yaşındaydı. Vatan'ı size tarif edebilmem için onu tanımanız lazım. O kadar saygılı bir çocuktu ki. Sofraya oturduğunda bile 'Enişte müsade eder misin?' derdi. Annesi sabah 05.00'e kadar her şeyden habersizdi. Söyleyemedik. Düşünebiliyor musunuz?



#Vatan Şaşmaz
#Filiz Aker
7 yıl önce