|

'Yıldız Tilbe CHP'yle anlaştı' haberlerini yalanladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Yıldız Tilbe'ye ait olan ve sözlerinde "Tamam" kelimesi geçen "Kandıramazsın Beni" isimli şarkı için ön anlaşma yaptığı haberleri asılsız çıktı. Sanatçı Tilbe sosyal medya hesabından, "Şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız, bilin ki haberim ve iznim yoktur" dedi.

Yeni Şafak
09:08 - 10/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:25 - 10/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Yıldız Tilbe açıklamalarda bulundu.
Yıldız Tilbe açıklamalarda bulundu.

44 gün sonra yapılacak seçimlerden önce seçim şarkısı arayışında olan CHP, Yıldız Tilbe'nin "Kandıramazsın Beni" isimli şarkısını istedi. Ancak şarkıcı Yıldız Tilbe bu talebi kabul etmedi.

CHP ile anlaşmadı

Ön anlaşmanın yapıldığı iddialarının ortaya atılmasından sonra Twitter hesabından açıklama yapan Yıldız Tilbe, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Şarkılarının sadece kendisini yansıttığını söyleyen Tilbe, "Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir. Şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız, bilin ki haberim ve iznim yoktur" ifadelerini kullandı.

Linç kampanyası başlattılar

Yıldız Tilbe'nin şarkıyı vermediği yönündeki açıklamasından sonra sosyal medyada tepki mesajları aldı. Bazı Twitter kullanıcıların Yıldız Tilbe'ye kararından dolayı kötü söylemlerle içerikli paylaşımlarda bulundu.

#Sanatçı
#Yıldız Tilbe
#Şarkı
#CHP
6 yıl önce