|

Yılmaz Erdoğan: Cem ne zaman tur bindirdi?

BKM'nin Komedi Festivali'nin kapanışında konuşan oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz'ın "Diğer komedyenlere tur bindirdim" demesine ilişkin, "Ben o yarışı görmedim, ne zaman yapmış" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
08:30 - 20/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:36 - 20/11/2017 Pazartesi
Diğer
Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan.
Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan.

BKM tarafından düzenlenen 2. İstanbul Komedi Festivali’nin kapanışı Yılmaz Erdoğan’ın ‘Münaşaka’ adlı gösterisiyle yapıldı. Gösteriden sonra, BKM Uniq Mutfak’ta festivalin kapanış partisi düzenlendi. Partide basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, “Bu, BKM’nin daha önce yapması gereken bir festivaldi. İhtiyacı karşıladı. Yerli-yabancı komedyenlerin bir araya geldiği bir festival oldu. Çok ilginç şovlar vardı. Seneye festival daha kapsamlı olacak, 15 gün sürecek” diye konuştu.

"Kapımız her zaman açık"

Habertürk'ün haberine göre Erdoğan, kendisine ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın neden festivalde yer almadığı sorulduğunda, “Bizim kapımız her zaman açıktır. Fakat şu an Cem’in oyunu yok. Belki seneye başlar” dedi.

Cem Yılmaz’ın “Diğer komedyenlere tur bindirdim” şeklindeki açıklaması hakkında “Ben o yarışı görmedim, ne zaman yapmış?” diyen Erdoğan, ‘Organize İşler 2’ filminin kadrosunda Ata Demirer’in de olmasını istediğini sözlerine ekledi.

#Cem Yılmaz
#Yılmaz Erdoğan
6 yıl önce