|

YouTuber çocuklara işkenceden tutuklandı

Video paylaşım sitesi YouTube'taki kanalında 800 bin civarında takipçisi olan ABD'li Machelle Hackney, 7 evlatlık çocuğa kötü muamele göstermesi ve işkence yapması nedeniyle tutuklandı. Hackney'in evinde bulunan çocuklar, kadının kendilerine biber gazı sıkarak dövdüğünü, buz banyosu yaptırdığını söyledi.

Yeni Şafak
09:17 - 21/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 09:24 - 21/03/2019 Perşembe
IHA
Arşiv
Arşiv

ABD'nin Arizona eyaletinde yaşayan Machelle Hackney'nin (48) evine baskın düzenleyen polis, gardıroplara kilitlenmiş, susuz kalmış ve yetersiz beslenmiş çocuklar buldu. Hackney'nin, video paylaşım sitesi YouTube'da 800 bin civarı takipçisi olan "Fantastic Adventures" kanalında 7 evlatlık çocuğuyla, küçük yaştakilere yönelik videolar çektiği öğrenildi. Yetkililer, kadının küçük çocukları diyaloglarını unutması veya YouTube kanalındaki videolarda kendilerine verilen talimatları doğru yapamadıkları için cezalandırdığını açıkladı.

Biber gazı, dayak, işkence

Polisin evde yaptığı aramada kadının odasında iki kutu biber gazı, güvenlik cıvatası olan bir dolap ve içinde mobilyalar, battaniyeler, giysiler ve oyuncaklar bulunan penceresiz bir oda buldu. Çocuklar, memurlara biber gazı püskürtülerek dövüldüklerini, buz banyoları yapmaya zorlandıklarını, yiyecek, su, banyo gibi erişimi olmayan bir odada günlerce kilitlendiklerini söylediler.


#youtuber
5 yıl önce