|

Zeytinburnu Ramazan’ı Camileriyle Karşılıyor

Her cuma günü bir açılış ve temel atma töreninin gerçekleştiği Zeytinburnu’nda yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı Zeytinburnu’ndaki açılış ve temel atma töreninde, Müftülük Binası’nın yanı sıra 3 caminin açılış ve 3 caminin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yeni Şafak
04:00 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:01 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Açılış sonunda beraberindeki heyete Zeytinburnu’nda devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Aydın, ardından protokole Zeytinburnu İlçe Müftülük Binası’nı gezdirdi.
Açılış sonunda beraberindeki heyete Zeytinburnu’nda devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Aydın, ardından protokole Zeytinburnu İlçe Müftülük Binası’nı gezdirdi.

Zeytinburnu Belediyesi Sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçeye sosyal tesis, poliklinik, spor kompleksi, buz pisti, kapalı yüzme havuzları, lise, ortaokul, ilkokul, öğrenci yurtları, kütüphane, bilgi evleri, aile sağlığı merkezi, semt konağı ve otopark kazandıran Zeytinburnu Belediyesi, 3 aydır devam eden açılış ve temel atma törenine bir yenisini daha ekledi.

‘MİLYONLUK YATIRIM’

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Ramazan öncesi son açılış ve temel atma törenimizi Ramazan’ın ruhuna uygun bir şekilde İlçe Müftülük Binamızı ve camilerimizi açarak yapıyoruz. Son 4 yıllık süreçte Zeytinburnu’na yapılan yatırımların yaklaşık değeri 1 milyar Türk Lirası’dır.

4 yılda yapılan bu yatırımların ciddi bir kısmını hayırsever iş adamlarımız yaptı. Rabbim kendilerine bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Onlara Zeytinburnu halkı adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BAŞARI BİRLİKTE

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla 6 adet yeni cami ve müftülük binası kazandıran Zeytinburnu Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan öncesi Zeytinburnu İlçe Müftülük Binası, Sultan Murad Camii çevre düzenlemesi, Bozkurt Camii ve Süleyman Çetinsaya Camii’nin açılışı ile Konyalı Camii, Kubbeli Camii ve Yedikule Göğüs Hastanesi Camii’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

#Numan Kurtulmuş
#Zeytinburnu
6 yıl önce