|

Hazır site ile 30 dakikada web sitesi!

Bireysel ilgi alanlarımızı paylaşmak, işimizi geliştirmek, müşterilerimiz ile iletişim kurmak için günümüzün en önemli tanıtım aracı internet siteleridir. Ancak bir internet sitesi yaptırmak istediğinizde karşınızda onlarca bilinmeyenli bir denklem karşınıza çıkar. Peki internet sitesi yayınlamak bu kadar karmaşık mı? Elbette değil. Bu yazımızı okuyan herkes 30 dakikada web sitesini yayına alabilir.

Yeni Şafak
12:57 - 20/06/2017 Salı
Güncelleme: 15:20 - 20/06/2017 Salı
Diğer
Hosting
Hosting

Hosting, domain nedir?
Bu işlemlere yabancı olduğunuz için bir yakınınıza site yapma fikrini anlattınız o da size
hosting
paketlerinden, domainlerden bahsetti ve kafanız daha da karıştı. Domain nedir, hosting nedir bunları kısaca açıklayıp biz bunları düşünmeden nasıl site hazırlarız ona bakalım.
Bir internet sitesi için öncelikle bir isim gereklidir mesela www.firmam.com gibi. İşte buna
domain
veya bir diğer adı ile alan adı demekteyiz. Bu olmadan bir internet sitesinin ortaya çıkması mümkün değil. Bir domain ile birlikte sitenizin içeriğinin tutulacağı, e-mail hesaplarınızın çalışacağı bir hizmet daha gerekli buna da hosting diyoruz. Bu ikisi tamamlandığı zaman sadece web tasarımını yaptırmak kalıyor. Hosting ve domain fiyatları yıllık ortalama 100-300 tl arasında değişirken, web tasarım fiyatları tamamen çalıştığınız web tasarımcı veya ajansın insafına göre değişiyor. 1000 TL den başlayan fiyatlar 10 binlerce liraya kadar çıkabiliyor.

Şimdi Hosting, domain ve web tasarımcı kavramlarını siliyoruz!

Yukarıda kısaca bu kavramlardan bahsettik ama biz binlerce lira harcamadan nasıl site yapacağımıza bakacağız. Bu nedenle yukarıda bilgileri kafamızdan siliyoruz.

İnternet sitesi hazırlamak için hazır site adında bir kavram var. Hazır site için
www.hosting.com.tr
sitesini inceledik ve 30 dakikada bir web sitesinin nasıl yapılacağını sizlerle paylaşmak istedik.

Hosting.com.tr adlı firmanın hazır site paketinde hosting, domain gibi hizmetlere bir ücret ödemeniz gerekiyor. Hazır site paketini yıllık 39 dolar gibi küçük bir bedel karşılığında aldığınızda hem bir domain, hem de hosting sahibi oluyorsunuz. Web tasarımı için ise tamamen Türkçe sürükle bırak özellikleri ile çalışan çok kolay bir tasarım aracınız oluyor. Üstelik bu sistem üzerinde 190 adet hazır tasarım mevcut. Yapmanız gereken tek şey gözünüze hoş gelen bir tasarımı seçip yazıları, resimleri değiştirip yayınla tuşuna basmanız. Böylece siteniz yayına giriyor. Tasarımı beğenmediniz mi? Hiçbir ek ücret ödemeden 190 tasarımdan başka birini seçin ve sitenizi baştan tasarlayın. Bu kadar basit.

Eğer siz de 30 dakikada sitenizi yayınlamak istiyorsanız şimdi buraya
TIKLAYIN
ve internet dünyasında yerinizi alın

#Hosting
#domain
#site
7 yıl önce