|

İbrahim Erkal vefat etti! ibrahim Erkal kimdir?

İbrahim Erkal vefat etti-Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören ünlü sanatçı İbrahim Erkal hayatını kaybetti. İbrahim Erkal'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Yeni Şafak
17:22 - 9/05/2017 الثلاثاء
Güncelleme: 17:29 - 9/05/2017 الثلاثاء
Diğer
​İbrahim Erkal vefat etti! ibrahim Erkal kimdir?
​İbrahim Erkal vefat etti! ibrahim Erkal kimdir?

İbrahim Erkal vefat etti. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

12 Nisan’da gece saatlerinde Maltepe'deki evinin otoparkında güvenlik görevlileri tarafından bilinci kapalı halde bulunarak, hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal, 49 yaşında hayatını kaybetti.

Yaklaşık bir saat boyunca otoparkta kalan Erkal’a, kaldırıldığı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahale yapılmıştı. Sonrasında ambulansla Beşiktaş'ta bulunan özel bir hastaneye sevk edilen Erkal hakkında yapılan ilk açıklamada, ciddi beyin kanamasının olduğu ve derin koma durumunda bulunduğu açıklanmıştı.

Ameliyat sonrası bugün hayatını kaybeden Erkal, günlerdir yoğun bakımda uyutuluyordu. Ünlü sanatçı, beyin kanaması geçirmeden 15 gün önce 3. kez baba olmuştu.

İBRAHİM ERKAL İÇİN SON AÇIKLAMA

İbrahim Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, yaptığı açıklamada, yapılan tedavi sonucunda sanatçının kan değerlerinde olumlu yönde düzelmeler olduğunu söyledi.

Ancak Erkal'ın hayati fonksiyonlarında düzelme görülmediğini aktaran Sağlam, şunları kaydetti: "Hastamızda, beynin hayati fonksiyonları açısından da düzelme görülmedi. Ancak kalbin çalışmasıyla ilgili düzensizlikler, ilaç ve solunum desteğiyle kontrol altında tutuluyor. Hastamızın yoğun bakım şartlarında yaşamsal destek tedavisine devam ediliyor."

Erkal, ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla 29 Nisan'da bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmişti.

İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

İbrahim Erkal 1967 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce bir kaç albümü olmasına rağmen asıl çıkışını Unutmayacağım albümü ve özellikle Canısı şarkısı ile gerçekleştirmiştir.

1986 yılında İstanbul Sarıyer Kalender Orduevi’nde askerlik yapmıştır. İbrahim Erkal aslen Erzurum Narman’lıdır.

2003 yılında Filiz Akgün ile evlenen İbrahim Erkal’ın bu evliliğinden Dilara Hatice Erkal ve Levent Erkal isimlerinde iki evladı vardır.12 Nisan 2017 tarihinde evinin otoparkında baygın bulunan Erkal, beyin kanaması geçirmiş ve ameliyata alınmıştır.

#İbrahim Erkal
#Vefat
#İbrahim erkal ölüm nedeni
٪d سنوات قبل