|

“İletişim Koçluğu” sertifika programı başlıyor

“İletişim Koçluğu” sertifika programı Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde başlıyor. İşte program hakkında detaylar...

Yeni Şafak
16:01 - 10/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:03 - 10/11/2016 Perşembe
Diğer

Gelişim göstermenin en önemli yolu sağlıklı iletişim süreçlerini yönetmek. İnsanın tüm potansiyelini kullanabilmesi ve kendinin farkına varabilmesi kimi zaman koçluk sistemi ile mümkün olabilmektedir. Kimi zaman kişinin kendisine profesyonelleşme sonrasında da çevresine koçluk yapma ihtiyacı günden güne artmaktadır. İşte bu temelden yola çıkarak Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) tarafından açılan ve İletişim Fakültesinin alanında uzman akademisyenleri tarafından yürütülecek “İletişim Koçluğu” programı başlıyor. Göztepe Yerleşkesi'nde yürütülecek olan program, insanın önce kendisini geliştirmek suretiyle çevresine de “koçluk” yapabilmesini sağlamak amacıyla oluşturulmuş. 6 hafta sürecek olan eğitim programı, temel koçluk becerilerine ilişkin süreci içermekte.



Girişimciler, iş sahipleri, iletişim koçluğu yapmak isteyen kişiler, kendine farklı bir bakış açısı kazandırmak, kendini değiştirmek ve dönüştürmek isteyenler ile tüm profesyonellerin katılacağı program içeriğine MÜSEM web sitesinden ulaşılabilir. Program başvuruları yine MÜSEM üzerinden yapılabilecek programın zengin içeriği kişiye farklı bir vizyon ve yaşam gustosu kazandıracaktır.





#İletişim Koçluğu
#MÜSEM
#Marmara Üniversitesi
7 yıl önce