|

İnternet Kotasında Tasarruf Etmenin Yolları

İnternet, hayatımızın olmazsa olmazlarından. İnternet hızı ve kapasitesine olan ihtiyaç her gün artıyor, yoğun kullanımın ardından kotanın aşılması ya da internet hızınızın yavaşlaması haliyle en büyük kabuslardan oluyor.

Yeni Şafak ve
20:11 - 3/08/2018 Cuma
Güncelleme: 13:59 - 6/08/2018 Pazartesi
Diğer
Türk Telekom
Türk Telekom

Bu durumda internet tasarrufu yoluna gitmek gerekiyor, konuyla ilgili tüm detayları sizin için derledik.

Artık hepimiz en az bir sosyal medya mecrasını aktif kullanıyoruz, kullandığınız sosyal medya mecralarında videoların otomatik oynatma ve indirme özelliklerini devre dışı bırakmak sizin onayınız dışında gerçekleşen internet kullanımlarının önüne geçecektir. İnternete mobil cihazınızdan bağlandığınızda arka planda çalışan uygulamalar, bilgisayarınızdan bağlandığınızda ise Chrome uygulamasında açık bıraktığınız sekmeler çalışmayı sürdürdüğünden internet kotanızdan yer, bu uygulamaları ve sekmeleri düzenli kontrol etmek tasarruf için işinizi kolaylaştıracaktır. Fotoğrafları ve videoları HD yükle seçeneğini devre dışı bırakmak da siz farkında bile olmadan internet kullanımından tasarruf sağlamanıza yarar.

Tüm bunların yanında eğer hem kotanızdan hem de aile bütçenizden tasarruf sağlamak istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şey doğru internet servis sağlayıcısını seçmek. Çünkü hız konforunuzu kaybetmeden hizmet almak için yapmanız gereken en önemli ve ilk seçim bu olacak.Türk Telekom’un limitsiz fiber internet hizmeti, sizi hem internette tasarruf sağlama yollarını aramaktan kurtarıyor hem de makul fiyat seçenekleriyle masrafa sokmuyor.

Türk Telekom Fiber İnternet ile ilgili tüm detaylar için:

#Türk Telekom
#kampanya
#fırsat
6 yıl önce