|

İslami tatil için Gis Touru seçin

Turizm camiası helal turizm adıyla yeni bir isim kazandı. İslami şuura sahip, bu kurallara göre yaşamayı riayet etmiş kişilerin özel tercihi olan bu tatil seçenekleri, iş seyahatlerinde, yaz tatillerinde ya da turistik gezilerde aileler tarafından oldukça talep gören bir sektöre dönüşmüştür. Talep bu kadar yoğun olunca sektörde yaşanan hızlı gelişim de şaşırtıcı değil aslında. Ve hızla büyümeye de devam eden bir alandır.

Yeni Şafak ve
09:31 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 19:14 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
İslami Otel
İslami Otel

Dünya geneli incelendiğinde helal turizme olan talep doğrultusunda ki veriler incelendiğinde, insanların böyle bir hizmetten haberdar oldukları görülüyor. Durum böyle olunca da zincir otel sahipleri otellerinde bu doğrultuda düzenlemeler yaparak müşteri potansiyelini genişletmeyi amaçlamışlardır. Bu hizmetle yola çıkan GİS TOUR firmasının

adresi üzerinden yapacağınız inceleme doğrultusunda bu imkânı sunan birçok otel bulabilirsiniz. Bu otellerin ya tamamında ya da belli bir kısmında alkol tüketilmeyen alanlar da mevcuttur. Yaklaşık olarak tüm tesislerde ya da bazı özel otellerde bayanlara özel plaj ve havuz imkânı da mevcuttur. Tesettür sahibi bayanların en büyük sıkıntısı da bu aslında. Rahatça güneşlenip, üzerinde bakışlar bulunmadan ve en önemlisi de İslami bilinci yitirmeden hem eğlenip hem sınırlar çerçevesinde tatilini geçirmek. Artık birçok

bu imkânı sunuyor. Ayrıca bu otellerde spa ve sağlık hizmetleri de yine aynı şekilde bayanlara özel olarak ayrılan alanda gerçekleşmekte. Rahat ve özel hissedebilmeniz için, ailenizle keyifli bir tatil yaşayabilmeniz için tüm imkânlar sizlere özel olarak hazırlanmakta.



Muhafazakâr bir tatil yaşamak için seçenekler


Plajlar ortak olan bazı otellerde mevcut. Ancak burada ki durum da aile yaşantısına uygun olarak, hanımların plaja uygun olarak giydikleri mütevazı plaj giysilerinden oluşmaktadır. Yani karma plaj olması otelin işleyişinden bir şey değiştirmiyor. Bu İslami oteller de ki en büyük bir diğer özelliği ise alkol tüketimin olmaması. İslami hayatta yeri olmayan bu içeceğin yaşam alanınızda yer almaması için tatil köyleri de oldukça özen gösteriyor. Tamamen kendinizi huzurlu hissedebilmeniz için ellerinde ki tüm imkânları kullanıyor bu tatil köyleri. Böyle anlatınca tabi oldukça sıkıcı ve eğlence anlayışının olmadığı bir tatil canlanabilir gözünüzde. Ancak emin olun değişen hiçbir şey olmuyor. Aksine çok daha eğlenceli aktivitelerde yer alıyorsunuz. Sadece haramdan ve yanlıştan uzak durarak İslami şuurda ve İslam'ın ölçüleri doğrultusunda oluyor o kadar. Bu muhafazakâr oteller de ki en güzel yanlarından biri de her yerde kolayca mescide ulaşabilmeniz. İbadetinizi zamanında yerine getirmek için her türlü imkânın size sunulması. Eğer tatilinizi bir otelde geçirmek istemezsiniz, onun dışında ne yapabilirim diye soracak olursanız eğer, o aşamada da imdada hemen özel villalar gelir.

seçenekleri doğanın ortasında inanılmaz güzel manzaralara sahip olunan bu villaların etrafı kapalı olduğu için, bahçesinde yer alan güzel havuzu dilediğiniz gibi kullanabilme imkânına sahipsiniz ailenizle birlikte.



#turizm
#islami otel
#tatil
7 yıl önce