|

İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da sular ne zaman gelecek? sorusunun cevabı belli oldu. Fatih, Esenler, Güngören, Eyüpsultan ve Bayrampaşa'da bazı bölgelere 2-3 Mayıs'ta 20 saat süreyle su verilemeyeceği açıklanmıştı ancak su kesintisi beklenenden daha uzun sürdü. ALO 185'i arayan vatandaşlar suların ne zaman geleceğini öğrendi.

Yeni Şafak
10:09 - 3/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:17 - 3/05/2018 Perşembe
AA
Sular ne zaman gelecek sorusunun yanıtını İSKİ açıkladı.
Sular ne zaman gelecek sorusunun yanıtını İSKİ açıkladı.

Fatih, Esenler, Güngören, Eyüpsultan ve Bayrampaşa'da bazı bölgelerde 2-3 Mayıs'ta 20 saat süreyle su kesintisi yapılacağı açıklanmıştı. Daha önce 3 Mayıs saat 10.00'da giderilmesi planlanan arıza uzadı ve vatandaşlar ALO 185'i arayarak şikayetlerini dile getirdi. İSKİ ise resmi site üzerinden yaptığı açıklama ile İstanbul'da suların ne zaman geleceğini açıkladı.

İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

Daha önce saat 10.00'da suların gelmesi planlanmıştı ancak arızanın uzaması ile birlikte sular saat 12.00 civarında gelmeye başlayacak. ALO 185 arandığında su kesintisinin giderildiği ve depoların dolmasının saat 12.00'yi bulacağı açıklandı.


İSKİ'den su kesintisini açıklamıştı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Münzevi Terfi Merkezi'nde gerçekleştirilecek yenilemeyle Fatih Yenikapı Mahallesi'nde yapılacak bağlantı çalışmaları kapsamında Fatih, Esenler, Güngören, Eyüpsultan ve Bayrampaşa'nın bazı mahallelerine, 2 Mayıs Çarşamba saat 10.00 ile 3 Mayıs Perşembe saat 06.00 saatleri arasında su verilemeyecek.

Bu kapsamda, Fatih'te Aksaray, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa, Sümbülefendi, Yedikule, Silivrikapı, Seyyid Ömer, Akşemsettin, Ali Kuşçu, Alemdar, Atik Ali, Ayvansaray Balaban Ağa, Balat, Beyazıt, Derviş Ali, Hacı Kadın, Haseki Sultan, Hırkai Şerif, İskender Paşa, Karagümrük, Kemal Paşa, Mevlanakapı, Molla Fenari, Molla Gürani, Molla Hüsrev, Şehremini, Topkapı Yavuz Sultan Selim ve Zeyrek, Esenler'de Çifte Havuzlar, Davutpaşa, Fevzi Çakmak, Menderes Mimar Sinan, Namık Kemal, Nene Hatun ve Yavuz Selim, Güngören'de, Genç Osman, Tozkoparan, Mehmet Nesih Özmen, Abdurrrahman Nafiz Gürman ve Sanayi, Eyüpsultan'da, Nişanca, Defterdar, Düğmeciler, Rami Cuma, Rami Yeni ve Topçular, Bayrampaşa'da Muratpaşa, Orta, Terazidere, Vatan, Yenidoğan, Yıldırım, Altıntepsi, İsmet Paşa, Kartaltepe ve Kocatepe mahallelerinde 20 saat süreyle su kesintisi yaşanacak.

#İSKİ
#Su kesintisi
#Sular ne zaman gelecek?
6 yıl önce