|

İtalya İsveç maçı özeti izle - Euro 2016

İtalya İsveç maçı özeti izlemek için hemen tıkla. Euro 2016 E Grubu 2. maçında İtalya, İsveç'i 1-0 mağlup ederek, üst tura yükseldi. Karşılaşmadan önemli dakikaları, geniş özeti ve maçın tek golünü haberimizden görebilirsiniz. İşte İtalya İsveç maçından son gelişmeler ve özet görüntüleri.

Yeni Şafak
18:46 - 17/06/2016 Cuma
Güncelleme: 16:11 - 17/06/2016 Cuma

İtalya İsveç maçı özeti izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Euro 2016 tüm hızı ile devam ediyor. Bugün E Grubu'nda İtalya ile İsveç karşılaştı. Mücadele İtalyan ekibinin 88. dakikada attığı gol ile 1-0'lık skor ile tamamlandı. Maçın geniş özetini ve golünü izlemek isteyen futbolseverler buradan tüm detayları bulabilirler.





Euro 2016 E Grubu 2. maçında İtalya, İsveç'i 1-0 mağlup ederek, üst tura yükseldi.



Euro 2016 E Grubu 2. maçında İtalya ile İsveç karşı karşıya geldi. Stadium de Toulouse'de oynanan maçı Macar hakem Viktor Kassai yönetti. İsveç'i Eder Martins'in golü ile 1-0 mağlup eden İtalya gruptaki puanını 6'ya çıkararak, üst turu garantiledi. İsveç ise 1 puanda kaldı.



STAT: Stadium de Toulouse


HAKEMLER: Viktor Kassai xx, György Ring x, Vencel xx



İTALYA: Gianluigi Buffon xx, Chiellini xx, Barzagli x, Leonardo Bonucci xx, Candreva xx, Florenzi xx (Sturaro dk. 85 x), Daniele De Rossi xx (Motta dk. 74 x), Parolo xx, Giaccherini xx, Pelle xx (Zaza dk. 60 xx), Eder Martins xx


YEDEKLER: Sirigu, Marchetti, Mattia De Sciglio, Matteo Darmian, Ogbonna, Bernardeschi, El Shaarawy, Immobile, Insigne


TEKNİK DİREKTÖR: Antonio Conte



İSVEÇ: Andreas Isaksson xx, Johansson xx, Granqvist xx, Olsson xx, Lindelöf xx, Forsberg (Jimmy Durmaz dk. 79 xx), Sebastian Larsson x, Ekdal xx (Lewicki dk. 79 x), Kim Kallström xx, Zlatan Ibrahimovic xx, Guidetti xx (Berg dk. 85 x)


YEDEKLER:Olsen, Carlgren, Lustig, Jansson, Augustinsson, Hiljemark, Wernbloom, Erkan Zengin, Emir Kujovic


TEKNİK DİREKTÖR: Erik Hamren


GOL: Eder Martins (dk. 88) (İtalya)



SARI KARTLAR: Daniele De Rossi, Gianluigi Buffon (İtalya), Martin Olsson (İsveç)



EURO 2016'da çim sorunu


2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Genel Direktörü Martin Kallen, Fransa'da devam eden turnuvada bazı statlardaki çimlerin istenilen özelliklerde olmadığını bildirdi.



Kallen, yaptığı basın toplantısında, şampiyona maçlarının oynandığı sahaların durumunun daha iyi olması gerektiğini belirtti.



Ülkedeki yağış ve bazı statların turnuva öncesi maç dışı etkinliklerde kullanılması nedeniyle çimlerin durumunun kötü olduğunu dile getiren Kallen, "Sorunlarımız var ama çözmek için elimizden geleni yapıyoruz." ifadesini kullandı.



Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, Marsilya'daki Velodrome Stadı'nda çarşamba günü oynanan ve Arnavutluk'u 2-0 yendikleri maç sonrasında yaptığı açıklamada, sahadan şikayetçi olmuş ve zeminin kötü durumda olmasının nedeninin şampiyonadan bir ay önce statta yapılan konser olduğunu savunmuştu.



Velodrome Stadı çimlerinin konser sonrasında 16-17 Mayıs'ta yeniden ekildiğini aktaran Kallen, ülkedeki yoğun yağış nedeniyle çimlerin yeteri kadar kök salmadığını kaydederek, "Çimleri değiştirmek zorunda kaldık ancak yine de çimler yeteri kadar iyi değil." diye konuştu.



Sadece maç etkinlikleri için kullanılan statlarda durumun iyi olduğunu ifade eden Kallen, bazı statlarda yeni yapılan bölümlerin çimlerin güneş almasını engellediğini, bu nedenle de çim kalitesinin düştüğünü sözlerine ekledi.



Fransa'nın 10 farklı stadında devam eden turnuva, 10 Temmuz'da sona erecek.




#Euro 2016
#İtalya
#İsveç
#Maç özeti
#Maç golleri
8 yıl önce