|

Kaliteli Müzik Dinlemenin Keyfi

Ne çok şey söylenmiş, yazılmış, çizilmiştir müzik üstüne! Hatta yazılan güzel şiirler bile ‘’bunu beste yapalım!’’ şeklindeki tekliflerle değerlendirilmek istenmiştir.

Yeni Şafak ve
13:13 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:52 - 14/05/2018 Pazartesi
Diğer
görsel
görsel

Müziğin anlık olarak mükemmelliğini ölçecek bir kurum, kuruluş ve jüri üyesi olmasa da zamanla yıllara yenik düşmeyen besteler kendini ispatlamış sayılır. Sokrates, ‘’müzik ruhun gıdasıdır!’’ diyerek çok doğru bir laf etmiştir. Dikkat edilirse burada bahsi geçen ruhun özellikleri belirtilmemiştir. Müzik sadece ince ruhlulara ya da hasta ruhlulara gıda takviyesi olarak önerilmemiştir. İnsanlar ve ruhları karakter bazında incelendiğinde birbirinden çok farklıdır ancak müzik öyle bir gıda takviyesidir ki tüm insanlığın ruhu için glikoz etkisindedir. Karakterler farklı olduğuna göre üretilen ve beğeniyle dinlenen müzik türleri de farklıdır. Dolayısıyla günümüzde müziği temin ettiğimiz dijital platformlarda kendi ruh halimiz ve karakter yapımıza göre müziği süzüyoruz.

Eskiden olsa müziği temin için kasetler, plaklar ve cd dediğimiz depolama araçlarına ihtiyaç duyar ve bunları oynatabileceğimiz başka bir cihazla bir araya getirdiğimizde ruhumuzu besleyebilirdik. Şimdi öyle mi? Elimizin altında internet varsa medya oynatıcı özelliği olan bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar gibi cihazlar yardımıyla müziğe ulaşabiliyor ve hatta dinlemek istediğimiz müziğin türüne hemen ulaşabiliyoruz. İnternet üzerinden müziğe ulaşmak demişken bu konuda en doyurucu ve arşiv niteliğindeki platformun olduğunu söyleyelim.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

En Yeni Ve Hit Müziğin Adresi

O kadar hızlı yaşıyor ve her şey gibi müziği de o kadar hızlı tüketiyoruz ki, son çıkan parçaların hangisi hit olmuş ya da hangi sanatçı hangi parçayı çıkarmış sorularının yanıtını ararken gündem müzik dünyasında yeniden değişebiliyor. Mp3indir5, hem yerli hem de yabancı hit müziklerin bir arada buluştuğu eşsiz bir platform. Dinlemek istediğiniz müzik türüne karar aşağıdaki linki üzerinden taleplerinizi karşılayacak olan sayfaya yönlendirilecek ve ruhunuza iyi gelecek müziği seçebileceksiniz. Ana sayfaya geldiğinizde hit müzikler, haftalık hit müzikler, tavsiye edilen müzikler ve son eklenenler kategorisi altında sunulan mp3lere ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca iki ayrı arama bölümünün bulunduğu sitede, site içi arama ve Google özel arama seçeneğinden istediğinize dinlemek istediğiniz müziğin bilgilerini girerek arama yapabilirsiniz. Eğer burayı kullanmak istemiyor ve aradığınız müziğe sanatçı üzerinden ulaşmak istiyorsanız; ana sayfadaki alfabe harflerinden sanatçının isminin baş harfi olana tıklayarak buradan da araştırma yapabilirsiniz.

Deteylı bilgi için tıklayınız;

Özellikle bambaşka bir hizmet daha sunarak Youtube üzerinden sevilerek dinlenen ve beğenilen şarkıların listesinin bulunduğu ‘’Youtube hit’’ başlığı altındaki müzikleri listeleyerek ziyaretçilerine dinleme ve bu müzikleri indirme seçeneği sunuyor.

İndirme işlemini ücretsiz olarak yapabileceğiniz mp3indir5 platformu her gün ziyaretçi akınına uğruyor ve en yeni ve hit müziği çatısı altında sunuyor. Haydi sende mp3indir5’e gel, en yeni ve sınırsız hit müziğin keyfini sevdiklerinle birlikte dilediğince yaşa!

#mp3
#müzik
#pop
6 yıl önce