|

Kasımpaşa Akhisar Belediyespor canlı izle

Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Ligin son sıralarında yer alan Akhisar Belediyespor bugün Kasımpaşa’yı yenerek ateş hattından uzaklaşmak istiyor. Saat 13.30’da başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından izlenebilecek.

Yeni Şafak
11:40 - 20/10/2018 samedi
Güncelleme: 11:45 - 20/10/2018 samedi
Diğer
Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor.
Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor.

Süper Lig’de 9. hafta maçları heyecanı yaşanıyor. Son haftaların formda takımlarımdan biri olan Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor.

Kasımpaşa Akhisar Belediyespor nasıl canlı izlenir?

Maç saat 13.30’da beIN Sports ekranlarından izlenebilecek. Aşağıdaki bağlantı üzerinden maça ulaşabilirsiniz.

Kasımapaşa Akhisar Belediyespor maçına ait istatistikler

Kasımpaşa ile Akhisarspor arasında Süper Lig'de oynanan 12 maçın sadece birisi berabere biterken, galibiyet sayılarında Akhisarspor'un 6-5'lik üstünlüğü bulunuyor.

Akhisarspor'u Süper Lig'de konuk ettiği altı maçın ikisini kazanabilen Kasımpaşa (1B 3M), bu iki galibiyeti son üç karşılaşmada aldı (1M).

Kasımpaşa ile oynadığı son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Akhisarspor (1M), tek yenilgisini geçen sezon bu statta oynanan karşılaşmada aldı (0-2).

Kasımpaşa, Süper Lig'de oynadığı son 26 maçın 25'inde rakiplerine gol atmayı başardı (toplam 50 gol).

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı sekiz maçın sadece birini kazanan Akhisarspor (2B 5M), geçen sezonun son iki karşılaşmasında puan kaybetmemişti.

Süper Lig'in ilk sekiz haftasında oynanan maçlarda sadece bir kez öne geçebilen Akhisarspor (Galatasaray maçında 39 dakika), bu alanda ligin en kötü takımı konumunda.

Süper Lig'in ilk sekiz haftasında rakip kaleye en fazla isabetli şut çeken takım Kasımpaşa (45).

Kasımpaşa'nın başında çıktığı ilk maçı kazanan Mustafa Denizli, daha önce Süper Lig'de görev yaptığı altı dönemin sadece ikisinde ilk iki karşılaşmayı kayıpsız atlattı (Galatasaray, Ağustos 1987 & Fenerbahçe, Ağustos 2000).

Bu sezon Kasımpaşa formasıyla ilk haftada sadece bir gol atabilen Trezeguet, son iki karşılaşmada dört gole doğrudan katkı sağladı (2 gol & 2 asist).

Akhisarspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı gollerin %33'ünü kaydeden Evgen Seleznyov (3/9), aynı zamanda takımının son iki golünün de sahibi.

#Kasımpaşa
#Akhisar Belediyespor
#Canlı izle
il y a 5 ans
default-profile-img