|

Kına Gecesi Organizasyonu ve Kına Mekanları Fiyatları

Kına gecesi organizasyonu ve kına mekanları fiyatları

Yeni Şafak ve
11:01 - 11/08/2017 Cuma
Güncelleme: 17:34 - 1/12/2017 Cuma
Diğer
Kına Gecesi
Kına Gecesi
Düğün hazırlıkları başladı ve düğün öncesi en eğlenceli gece olan
da yapılmayı bekliyor. Yakın arkadaşlar ve akrabalar sizin için bütün hazırlıkları üstlenebilir tabi. Ancak yine de isteğiniz gibi bir kına gecesi yaşamak istiyorsanız, kına gecesi nasıl yapılır sorusuna cevap niteliğinde bu rehberi sizin için hazırladık. Şık bir kına organizasyonu; mekanın belirlenmesi, müstakbel gelinin kıyafetlerinin seçilmesi, ikramlar ve hediyeler olmak üzere dört ana aşamadan oluşur. Tüm kına gecesi mekanlarını keşfetmek ve fiyat teklifi almak için DüğünBuketi.com’a tıklayın.
Kına Mekanları Fiyatları Ne Kadardan Başlıyor?
Kına gecesi, düğün organizasyonu kadar önemli bir gün haline gelmiş durumda. Düğün tarihinizi belirlediğiniz andan itibaren
kına gecesi mekanları
aramalarına başlamanızda fayda var. Özellikle yaz aylarında düğün tercih edildiğinden seçtiğiniz mekanın müsaitliği açısından istediğiniz gibi olması için erken rezervasyon şart. Kına gecesi mekanlarının yetkililerine DüğünBuketi.com’dan ulaşabilirsiniz.
Peki kına gecesi mekanını belirlerken nelere dikkat etmek gerekiyor? Eğer yakın arkadaşlarınızla bekarlığa veda tadında bir kına gecesi planlıyorsanız yemekli organizasyonları tercih edebilirsiniz. Bunun için kına gecesi mekanları ile görüşüp fiyat teklifi alabileceğiniz gibi organizasyon firmalarından da
hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mekanı belirledikten sonra anlaştığınız organizasyon firmasıyla mekan düzenlemesi, kıyafet değiştirme odası gibi olanakları ve kına gecesi müzik organizasyonu için de görüşmeyi unutmayın.

Kına Kıyafetleri

Kına kıyafetleri için piyasada, belirlediğiniz kına gecesi organizasyonu ve bütçenize göre seçebileceğiniz birçok alternatif bulunmakta. Eğer bekarlığa veda tarzında bir kına gecesi planınız varsa uzun şık bir tuvalet seçmeniz güzel olacaktır. Özelikle kemik veya beyaz-krem tonlarında sade uzun tuvaletler kına gecenizi özel kılacaktır. Ancak geleneksel tarzda bir kına gecesi planlıyorsanız kabarık etekli ve işlemeli abiyeleri de tercih edebilirsiniz.

Kına yakımı zamanında bindallı giyme tercihiniz varsa bunu da iki farklı şekilde planlamanız mümkün. Eğer bütçenizi çok zorlamak istemiyorsanız organizasyon firmanızdan kiralayabilme imkanınız olduğu gibi abiye kıyafet satışı yapan birçok giyim mağazası da kiralık abiye imkanı sunuyor. DüğünBuketi.com’da yer alan kına gecesi organizasyonu firmalarından bindallı kiralayabilirsiniz.

Kendinize ait özel bir bindallı almak tercihiniz varsa kumaş kalitesine ve üzerindeki işlemeye göre değişen fiyat aralıklarında zevkinize uygun bir bindallı bulmanız mümkün.

Kına gecesi organizasyonu için tüm mekanlara ve organizasyon firmalarına DüğünBuketi.com’dan ulaşabilir, indirim fırsatlarından yararlanabilir misiniz?

Kına Gecesinde Seçilecek İkramlar

Geleneksel kına gecesi organizasyonlarında mekanlar ve firmalar çerez, meşrubat sunumunu üstleniyor. Bu sebeple ikramlar için mutlaka organizasyonunuzla konuşun. İkramları belirlerken kına organizasyon firmanıza danışabileceğiniz gibi seçenekleri de sormayı ihmal etmeyin. Paket program uygulayan yerlerden kına fiyatları alırken ikram için ne tür çeşitler sunduğunu sormakta fayda var. Eğer istediğiniz çeşitte ikram bulunmuyorsa,kına organizasyonunuzu yaparken kına gecesi malzeme listenize ikramları da eklemeyi unutmayın.

Kına Gecesi Hediyeleri

Geleneksel kına gecelerinde küçük kınalıklar ve çerezler konuklara dağıtılır. Bunlar için internet üzerinden birçok alternatif firma ile anlaşabilirsiniz. Bunun haricinde eğer biraz daha bekarlığa veda tarzında bir kına gecesi organizasyon fikriniz varsa küçük aynalar, ojeler ya da takı gibi seçenekler de mevcut. Burada dikkat etmeniz gereken malzemelerin kına gecesi tarihinizden en az bir hafta önce elinize ulaşmış olması.

#kına gecesi
#organizasyon
#mekan
7 yıl önce