|

Kocaeli beyaza büründü

Kocaeli'de sabah saatlerinden itibaren yoğun kar yağışları görülüyor. Trafiğin artmasıyla birlikte de öğrenciler okula gitmekte bir hayli zorlanıyor. Öte yandan öğrenciler Kocaeli'de okullar tatil mi sorusunun yanıtını ararken Kocaeli Valiliği tarafından gelecek son dakika açıklamasını bekliyor. Peki Kocaeli'de okullar tatil mi?

Yeni Şafak
10:57 - 1/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:36 - 1/03/2018 Perşembe
IHA
Kocaeli'de etkili olan kar yağışlarının ardından şehir bembeyaz oldu.
Kocaeli'de etkili olan kar yağışlarının ardından şehir bembeyaz oldu.

Kocaeli'de okullar tatil mi? sorusunun yanıtını sizler için hazırladık. Kocaeli’de sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı kent merkezinde ve şehrin yüksek kesimlerinde etkisini gösterdi.

Kocaeli'de okullar tatil mi?
Kocaeli'de henüz okullar tatil edilmedi ancak Kocaeli Valiliği tarafından son dakika açıklaması geldiği andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kocaeli hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Kocaeli’de sabah erken saatlerde kar yağışı etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, şehir merkezinde de kendisini hissettirdi. Yağan kara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar buzlanan yollarda yürümekte zorlandı. Koceli, yağan karla beyaza bürünürken, karın olumsuzluklara sebebiyet vermemesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Kar yağışının etkili olmasının ardından Kocaeli’nin ünlü kayak merkezlerinden bir olan Karatepe’de kar kalınlığının 38 santime ulaştığı öğrenildi.
#Kocaeli
#Kar yağışı
#Kocaeli Valiliği
6 yıl önce