|

Kocaeli ve Yalova'da yarın okullar tatil mi? Kocaeli, Yalova, Karabük'te okullar tatil olacak mı?

"Kocaeli ve Yalova'da yarın okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Meteoroloji'nin İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya başta olmak üzere il il uyarıları sonrası sıkça araştırılmaya başlandı. MEB takvimine göre ara tatil 13 Kasım 2023 Pazartesi günü başlayıp 17 Kasım Cuma günü sona erdi. 20 Kasım'da okulların açılması beklenirken olumsuz hava koşulları nedeniyle Zonguldak ve Şile'de okullar 1 gün tatil edildi. Peki, Kocaeli ve Yalova'da yarın okullar tatil mi? Kocaeli, Yalova, Karabük'te okullar tatil olacak mı?

18:58 - 19/11/2023 Pazar
Yeni Şafak
Foto:Arşiv
Foto:Arşiv

"Kocaeli ve Yalova'da yarın okullar tatil mi? Kocaeli, Yalova, Karabük'te okullar tatil olacak mı?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre pek çok ilde kar yağışı etkili olmaya başladı. Ara tatilin son gününde öğrenciler yarın açılacak okullar için hazırlıklarını yapmaya başlamışken olumsuz hava koşulları beraberinde kar tatili beklentisini getirdi. İşte konu hakkında son gelişmeler...

KOCAELİ'DE FIRTINA VE SAĞANAK ETKİLİ OLUYOR


Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki yüksek kesimler kar yağışının etkisiyle beyaza büründü.


Fırtına ve soğuk havanın etkili olduğu Kocaeli'de, dün akşam saatlerinde Kartepe'ye mevsimin ilk karı yağdı. Kış turizmi ile ünlü Kartepe kar ile şenlenirken, kentin yüksek kesimlerine de kar yağışı etkili oldu. Hava sıcaklığının 6 derece ölçüldüğü Dilovası'nda sabah saatlerinden itibaren lapa lapa kar yağışı başladı.


Kocaelide, dün başlayan fırtına ve şiddetli yağış etkili olmaya devam ediyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle İzmit Körfezinde vapur seferleri iptal edildi. Hereke Vapur İskelesindeki yolcu aktarmasında kullanılan 400 metrekarelik yüzer iskele de yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi.


20 KASIM PAZARTESİ KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?


20 Kasım Pazartesi günü Kocaeli'de kar tatiline ilişkin henüz bir valilik açıklaması bulunmuyor. Konuya ilişkin son dakika açıklaması geldiğinden haberimizde yer alacak.

#okul
#tatil
#20 kasım
#son dakika
6 ay önce