|

Kocaeli'de yarın okullar tatil mi? (Kocaeli Valiliği)

15 Ocak 2018 Pazartesi Kocaeli'de yarın okullar tatil mi, tatil olacak mı? Kocaeli Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? sorularının yanıtı öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oluyor. Kocaeli’nin önemli turizm alanlarından olan Kartepe hasret kaldığı kara kavuştu. Gece saatlerinde başlayan kar 30 santimetreye ulaştı.

Yeni Şafak
14:06 - 14/01/2018 الأحد
Güncelleme: 14:54 - 14/01/2018 الأحد
IHA
Kocaeli'de yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.
Kocaeli'de yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.

Kocaeli'de yarın (15 Ocak 2018 Pazartesi) okullar tatil mi, tatil olacak mı? Kocaeli Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? sorularının yanıtı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Kocaeli’nde havaların soğumasıyla yüksek kesimlerde kar etkisini göstermeye başladı. Özellikle Kartepe’de etkili olan kar yağışı 30 santimetre yüksekliğe kadar ulaştı. Ayrıca bölgede yoğun sis de görülüyor. Kar yağışının hafta sonuna denk gelmesi ise en çok Kocaelileri sevindirdi. Kayak yapmak ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar Kartepe’yi doldurdu. Ateş yakan ve sohbet eden vatandaşlar renkli görüntülere sahne oldu. Kar yağışının önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor.

KOCAELİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kocaeli'de yarın okulların tatil olup olmayacağına dair Kocaeli Valiliğinden yapılan resmi bir açıklama bulunuyor. Yapılacak kar tatili açıklamasını anında sizlerle paylaşacağız.

#Kocaeli hava durumu
#Kocaeli'de yarın okullar tatil mi
#Okullar tatil mi
#Kocaeli Valiliği
٪d سنوات قبل
default-profile-img