|

'Kurtlar Vadisi Darbe' geliyor! Kurtlar Vadisi Darbe ne zaman çıkacak?

Kurtlar Vadisi Darbe ne zaman çıkacak? Pana film, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan olayların ardından kamuoyunun yoğun isteği üzerine sinema filmi çekilmesine karar verdiğini açıkladı. Pana Film'den yapılan 'Kurtlar Vadisi Darbe' açıklamasını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:47 - 15/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 18:59 - 15/08/2016 Pazartesi
Diğer
Kurtlar Vadisi Darbe

geliyor! Pana Film, yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'de en çok sevilen dizilerden biri olmayı başaran Kurtlar Vadisi'nin 15 Temmuz darbe girişimini konu alacağı bir sinema filminin çıkarılacağı ifade edildi. Kurtlar Vadisi Darbe'nin ne zaman çıkacağı henüz netleşmedi. Pana Film'den yapılan 'Kurtlar Vadisi Darbe' açıklamalarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.



Yayın hayatına 2003 yılında giren reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi, 15 Temmuz darbe girişimini sinemaya taşıyacak. Pana Film'den yapılan açıklamada kamuoyunun ısrarı üzerine "Kurtlar Vadisi Darbe" filminin çekileceği açıklandı.



Yapım şirketi Pana Film'den yapılan açıklamaya göre fenomen dizi Kurtlar Vadisi, 15 Temmuz darbe girişimini sinema filmi olarak beyazperdeye taşıyacağı açıklandı.



Pana Film sosyal medya hesabından "15 Temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimiz "Kurtlar Vadisi Darbe" sinema filmini yapmaya karar vermiştir" duyurusu yayınladı.










FETÖ soruşturmalarında verilen ifadelere yayın yasağı


#Kurtlar Vadisi Darbe
#Sinema filmi
#Dizi
#15 Temmuz darbe girişimi
#Pana Film
8 yıl önce