|

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2021 KYK başvuru sonuçları için gözler GSB'den gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK burs ve kredi sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak? İşte ayrıntılar...

18:28 - 8/12/2021 Çarşamba
Güncelleme: 21:06 - 8/12/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
kyk
kyk

Kredi ve Yurtlar Kurumu, KYK burs ve kredi başvuru sonuçları için tarih vermemişti. Uzunca bir zamandır vatandaşların gündeminde yer almakta olan konuyla ilgili beklenen tarih için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çevrildi.

KYK BURS VE KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. 2020 yılında 28 Ekim 8 Kasım tarihinde alınan başvuruların sonuçları 7 Aralık tarihinde duyurulmuştu. Bu yıl 5-10 Kasım tarihlerinde alınan KYK burs başvurularının bu hafta içerisinde adayların erişimine açılması bekleniyor.

KYK BURS ÜCRETİ NE KADAR?

Geçtiğimiz yıl üniversite öğrencilerine ödenen burs miktarı zamlanarak 650 TL'ye çıkarılmıştı. Yüksek lisans burs ve kredi ücreti 1300 TL, doktora burs ve kredi ücreti ise 1950 TL oldu. Bu yıl da burs ücretlerine zam yapılması bekleniyor.

#KYK
#KYK burs sonuçları
#kyk sonuçları
#kyk burs ve kredi sonuçları
#kyk başvuru sonuçları
2 yıl önce