|

Maç özetleri izle! Süper Lig 7. hafta toplu maç özetleri

Süper Lig 7. Hafta maç özetlerini haberimizde bulunan bağlantılar aracılığı ile izleyebilirsiniz. Puan durumunda lider olan Galatasaray Karabükspor’u 3-2 yenerken Fenerbahçe ise deplasmanda Akhisar’a 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş ise Trabzonspor ile bu akşam karşılaşıyor. İşte maç özetleri.

Yeni Şafak
08:37 - 2/10/2017 الإثنين
Diğer
Süper Lig'de oynanan tüm mücadelelerin özetlerini haberimizden izleyebilirsiniz.
Süper Lig'de oynanan tüm mücadelelerin özetlerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Maç özetlerini sizler için hazırladık. Süper Lig’de oynanan tüm mücadelelerin özetlerini sizlere sunacağımız bağlantılarla rahatlıkla izleyebilirsiniz. Aynı zamanda Süper Lig’in yanı sıra diğer liglerin de özetlerini izleyebilirsiniz. İşte Süper Lig 7. hafta maç özetleri.

Puan durumu

Beşiktaş Trabzonspor

Beşiktaş ve Trabzonspor, Süper Lig'de 88 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçların 35'ini kazanırken, Trabzonspor 32 galibiyet elde etti (21B).

İki takımın Süper Lig'de oynadığı son 11 maçta, Beşiktaş sadece bir kez kaybetti (6G 4B).

Beşiktaş, Trabzonspor'u ligde üç maçtır yeniyor. Bu fikstürde elde edilen en uzun galibiyet serisi yine Beşiktaş'a ait (4 maç, Nisan 1987 - Aralık 1988). Beşiktaş bu maçı kazanırsa, bu eşleşmedeki en uzun galibiyet serisini egale edecek.

Beşiktaş, ev sahibi olarak Trabzonspor'u ligde ağırladığı son 10 maçın üçünü kazanabildi ve üçünden yenik ayrıldı (4B). Ancak iç sahada rakibine son altı maçta sadece bir kez yenildi (3G 2B).

Beşiktaş iç sahada 30 maçtır yenilmiyor (26G 4B). Bu Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş'ın 1989-92 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi.

Beşiktaş Vodafone Park'ta oynadığı 23 lig maçında da yenilmedi (19G 4B). Beşiktaş bu maçı kazanırsa, yeni evinde 20nci lig galibiyetine imza atacak.

Beşiktaş, Süper Lig'de Vodafone Park'ta Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile oynadığı üç maçın sadece birini kazanabildi (2B); o maçta da rakibi Trabzonspor'du (2-1, 5 Kasım 2016).

Trabzonspor, Süper Lig'deki son 12 maçının sadece ikisini kazanabildi (6B 4M).

Trabzonspor, ligde deplasmanda beş maçtır kazanamıyor, ancak bu maçların sadece birini kaybetti (4B). Bordo Mavililer bu seriden önceki yedi maçta yenilgi yüzü görmemişti (6G 1B).

Trabzonspor'un ligde oynadığı son sekiz maçta karşılıklı goller atıldı.

Trabzonspor, bu sezon ligde maçlarında toplamda en fazla gol olan takım (27 gol; 14 attı, 13 yedi).

Trabzospor bu sezon ligde öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım (10). Beşiktaş ise bu sezon sadece Fenerbahçe maçında geri düştü ve o maçtan puan çıkaramadı.

Bu sezon ligde sadece Galatasaray (15), Trabzonspor'dan daha fazla gol atabildi (14). Ancak ligde Trabzonspor'dan fazla gol yiyen sadece iki takım var (13).

Beşiktaş bu sezon ligde gol beklentisi en yüksek takım iken (12.75 xG), Trabzonspor bu alanda Fenerbahçe'nin (12.44 xG) ardından ligde üçüncü sırada yer alıyor (11.64). Ancak Beşiktaş ligde yediği gol beklentisi en düşük olan ekip iken (6.27 xGA), Trabzonspor bu alanda ligin zirvesinde yer alıyor (11.75 xGA).

Bu sezon ligde rakip ceza sahalarında sadece Galatasaray (139), topla Beşiktaş (130) ve Trabzonspor'dan (127) daha fazla buluştu.

Trabzonspor bu sezon ligde en fazla faul yapan takım (124). Beşiktaş ise bu alanda dördüncü sırada (103).

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Trabzonspor'a attığı son altı golün üçü duran toplardan geldi.

Trabzonspor'un Beşiktaş'a ligde attığı son üç golün ikisinin asistini Yusuf Yazıcı yaptı.

Ersun Yanal, Trabzonspor teknik direktörü olarak Süper Lig'de Beşiktaş ile oynadığı yedi maçta galibiyet yüzü göremedi (2B 5M).

Şenol Güneş, teknik direktör olarak Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaştığı 15 maçta dört galibiyet alabildi (7B 4M), ancak eski takımına karşı son üç lig maçından galibiyetle ayrıldı.

Burak Yılmaz bu sezon Bafetimbi Gomis ile birlikte Süper Lig'de en fazla gol atan iki oyuncudan biri (7). Burak, ligde attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran ikinci oyuncu (5).

Cenk Tosun, Trabzonspor'a Süper Lig'de 11 maçta altı gol attı. Cenk'in ligde Trabzonspor'dan daha fazla gol attığı sadece üç rakibi bulunuyor: Antalyaspor, Bursaspor ve Konyaspor (7'şer gol).

Hugo Rodallega, Beşiktaş ile Süper Lig'de karşılaştığı dört maçta dört gol attı. Beşiktaş, Rodallega'nın ligde en fazla gol attığı üç rakibinden biri (Antalyaspor ve Kayserispor ile birlikte).

#Beşiktaş
#Trabzonspor
#Maç özetleri
#LİG TV
#beIN Sports
٪d سنوات قبل