|

Masumlar Apartmanı son bölüm full izle: Safiye'nin sinemada yaşadığı zor anlar!

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam ekranlara geldi. Evden uzakta olanlar ya da evde TV durumu müsait olmayanlar dizinin son bölümünü izleme seçeneklerini şimdiden aramaya başladı. Dün akşam yayınlanan bölümde, Safiye'nin sinemada yaşadığı zor anlar diziye damgasını vurdu.TRT1 ile Masumlar Apartmanı 23. son bölüm full izle seçeneğini araştıranlar için haberimizde detayları derledik. İzlemek için iki seçenek bulunuyor. Dilediğinizi seçerek Masumlar Apartmanı son bölümü izleyebilirsiniz. TRT1 ile Masumlar Apartmanı 23. bölüm kesintisiz tek parça izle seçenekleri haberimizde...

09:43 - 24/02/2021 الأربعاء
Yeni Şafak
TRT1 ile Masumlar Apartmanı 23 bölüm canlı izle
TRT1 ile Masumlar Apartmanı 23 bölüm canlı izle

Masumlar Apartmanı dizisi her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin her bölümünde mutlaka bir oyuncu bomba etkisi yapıyor ve sosyal medya yıkılıyor. Her hafta bir oyuncu üzerinden ağırlıklı olarak durulan dizide bu hafta da heyecan dolu sahneler yer aldı. Masumlar Apartmanı son bölüm Safiye'nin sinemadaki zor anları ile yürekleri ağıza getirdi. TRT 1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisinin dün akşam 23. son bölümü yayınlandı. Evde TV durumu müsait olmayanlar diziyi PC ya da akıllı telefonlarından izlemenin yollarını araştırıyor. Biz de haberimizde izleyenlerin işini kolaylaştırmak için TRT1 ile Masumlar Apartmanı 23 son bölüm full izle seçeneklerini derledik. İşte, TRT1 ile Masumlar Apartmanı 23. bölüm kesintisiz tek parça izle seçenekleri ve detaylar...

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

TRT 1 Masumlar Apartmanı 23. son bölüm izle seçeneği

Dizinin yayınlanan son bölümünü TRT izle üzerinden kesintisiz ve tek parça olarak izleyebilirsiniz. Bu seçenek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. Yapmanız gereken tek şey açılan sayfada üyeliğiniz yoksa oluşturmak, varsa yayınlanan son bölüme alttaki kaydırılan pencereler üzerinden gitmek.


Masumlar Apartmanı 23. son bölüm full izle Youtube seçeneği

Dizinin yayınlanan son bölümünü Youtube üzerinden kesintisiz ve tek parça olarak izleyebilirsiniz. Bu seçenek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

Son Bölüm fragmanına göz atmak isterseniz, işte Masumlar Apartmanı 23. bölüm fragmanı:

Son bölümü izlemeden önce bir önceki bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız işte detaylar:

MASUMLAR APARTMANI 22. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 22. Bölümünde yaşananlara kısaca değindik. Konuyla ilgili detayları çok spoiler olmadan aktarıyoruz. İzlemeden önce göz atmak isterseniz işte Masumlar Apartmanı 22. Son bölümde yaşananlar:

Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçlar. Onunla görüştüğü için olmuştur her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte bulur.

İnci’nin ise Naci’nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıdır.

Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben’in ise başka planları vardır. Bu arada Han, son birkaç gündür yaşadığı zorlukları bir daha yaşamamak için bir adım atmaya karar verir. Ancak bu adım, onu çok daha zor bir durumda bırakacaktır.

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

#Masumlar Apartmanı
#TRT 1
#TV Dizisi
#Dizi izle
٪d سنوات قبل