|

Mide Küçültme Ameliyatı İzmir

Her insan ideal kilosu olduğunu düşündüğü vücut formuna ulaşabilmek için çalışır. Kimi ağır diyetler yapar, kimi saatlerce spor.

iLAN
18:09 - 1/07/2018 Pazar
Güncelleme: 18:17 - 30/11/2018 Cuma
Diğer
tüp mide
tüp mide

Teknolojinin gelişimi ile birlikte kilo vermek de daha kolay bir hale geldi. Örneğin mide küçültme ameliyatları bunlardan biri. Mide botoksu, mide balonu ve tüp mide operasyonu olarak da adlandırılan bu uygulamalar, daha çok kilo veremeyen ve kiloları hayati tehlike yaratan bireylerde uygulanıyor.

Çağın Hastalığı Obezite

Vücut kitle indeksi 27 ve üzerinde olan kişiler tehlikeli grupta yer alıyor. Ancak insanların bu konuda yeterli bilgiye sahip olamaması ya amatör noktalar ile çalışmalarına neden oluyor ya da korktukları için hayatlarını oldukları gidi devam ettirmelerine. Oysa mide küçültme ameliyatı hakkında yeterli bilgiye sahip olunsa ve uzman bir doktor eşliğinde operasyon gerçekleştirilse tüm bu problemler kısa sürede ortadan kalkabilir. İşte bu konuda yeterli bilgi ve hizmeti alabileceğiniz bazı noktalar.

Etkili Zayıflama Yöntemleri

Dünya üzerinde milyonlarca insan obezite ile mücadele etmektedir. Bu insanların bir kısmı kendi imkanları ile kilo vermeyi başarabilirken, bir kısmı da farklı alternatifler denemektedir. Mide botoksu, mide balonu ve tüp mide ameliyatı ikinci alternatiflerdir. Hastanın sağlık durumunun yerinde olması kaydıyla, uzman bir ekip bu operasyonları başarıyla gerçekleştirebilir.

Mide Botoksu
İzmir mide botoks
ameliyatlarının en fazla yapıldığı şehirlerden biri. Yaklaşık 15 – 20 dakika içinde gerçekleştirilen mide botoks ameliyatı, kişiye ağrı ve sızı hissettirmez. Mide sinirleri bu operasyon sonrasında, 4 – 6 ay sonra etkisiz hale gelir. Dolayısıyla iştah azalır ve kişi daha az yiyerek de doyabilir. Mide botoksunda asıl amaç mide kaslarını etkisiz halde getirmek ve gıdaların midede daha uzun süre kalmasını sağlamak.

Bu şekilde kişi daha az acıkacak ve daha az yiyecektir. Kalıcı ideal kiloya ulaşmak için mide botoksu oldukça etkili bir yöntemdir. Konu hakkında çok daha detaylı bilgiye opdrserkantugen.com sitesinden ulaşabilir, hatta bu uygulama için ortalama ödenecek bedelleri uzman kişiden okuyabilirsiniz. Mide botoksuna dair merak edilen tüm sorular, uzmanları tarafından sitede cevaplanmıştır.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Mide Balonu Uygulaması
Özellikle obezite ile mücadele eden ve sağlığı tehlikede olan bireyler üzerinde çok etkili bir yöntem olan mide balon uygulaması, yine uzmanları tarafından yapılması gereken bir operasyondur.
İzmir mide balonu
konusunda bilinçli hastalara sahip bir şehir. Dolayısıyla her yıl İzmir’de onlarca kişi mide balonu ameliyatı için bıçak altına yatıyor. Aslında bu da tıpkı mide botoksu gibi basit bir operasyon ile gerçekleştiriliyor. Mideye yerleştirilen balon sayesinde midenin hacmi küçülüyor ve yine hasta çok daha az yiyecek ile doyabiliyor. Ayrıca balon hava içerdiği için asla rahatsızlık vermiyor ve mide içinde kolayca hareket edebiliyor. Hafif bir anestezi yardımı ile 10 dakika içinde bu operasyon gerçekleştirilebiliyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Tip Mide Ameliyatı
Sleeve gastrektomi ameliyatı olarak da bilinen tüp mide ameliyatı hem Avrupa’da, hem de ülkemizde oldukça sık tercih ediliyor. En etkili zayıflama yöntemlerinden biri olan bu ameliyatta kapalı yöntem denilen, laparoskopik teknik uygulanmaktadır. Operasyon sonucunda midenin yüzde 75 – 80’i çıkarılır. Kapalı yöntem sayesinde, hastaya neşter vurulmadan, 4 ya da 5 adet 1 cm, 1.5 cm delikler aracılığı ile operasyon gerçekleştirilir.
www.opdrserkantugen.com
sitesinden
İzmir tüp mide
uzmanı Operatör Doktor Serkan Tüğen tüm ayrıntıları ile tüp mide ameliyatını kaleme almıştır. Bu linkte operasyona ilişkin tüm detaylar sizleri bekliyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

#sağlık
#mide
#tüp mide
6 yıl önce