|

Süper Lig puan durumu! İlk hafta oynanan maçlar ve canlı puan durumu

Süper Lig puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Sizler için Süper Lig’de oynanan mücadeleler ve oluşan puan durumunu hazırladık. Oynanan mücadelelerin ardından canlı puan durumuna tıklayabilir ve hangi takımın kaç puan aldığını görebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:39 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:47 - 12/08/2017 Cumartesi
Diğer
İlk hafta oynanan maçlar ve canlı puan durumu
İlk hafta oynanan maçlar ve canlı puan durumu

Süper Lig puan durumu Yeni Şafak’ta. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden canlı puan durumuna ulaşabilir ve takımların kaç gol attığını, kaç gol yediğini ve averajlarının yanı sıra puanlarını görebilirsiniz. İşte Süper Lig puan durumu…

Göztepe Fenerbahçe maçı istatistikleri

Göztepe ve Fenerbahçe, 31 Mayıs 2003'ten bu yana ilk kez bir lig maçında karşılaşacak.

İki takım Süper Lig'de 46 maç yaptı ve Fenerbahçe bu maçların sadece yedisinde sahadan yenik ayrıldı (21G 18B).

Göztepe'nin, Süper Lig tarihinde en fazla berabere kaldığı rakibi Fenerbahçe (18).

Göztepe'nin Süper Lig'den düşmeden önce oynadığı son maç da iç sahada Fenerbahçe karşısındaydı. İki takım Sergiy Rebrov ve Cem Baki'nin karşılıklı golleriyle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Göztepe ve Fenerbahçe'nin ligde oynadığı son iki maç berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin Süper Lig tarihinde Göztepe'den (%45.6) daha düşük galibiyet yüzdesi elde ettiği sadece dört rakibi bulunuyor: Beşiktaş (%37.4), Trabzonspor (%40), Galatasaray (%42.1) ve İzmirspor (%44.4).

Göztepe, Fenerbahçe ile oynadığı son yedi lig maçının beşinde gol atamadı (toplam dört gol attılar).

Göztepe'nin Fenerbahçe karşısında elde ettiği yedi lig galibiyetinin beşi, İzmir'de geldi (10B 8M). Son üç iç saha maçında rakibini yenemeyen İzmir ekibi (2B 1M), iç sahadaki son Fenerbahçe galibiyetini 1 Kasım 1981'de elde etmişti (2-1, 13068 gün).

Göztepe'nin İzmir'de Fenerbahçe'yi yendiği son tarihte (1 Kasım 1981), iki takım kadrosunda yer alan oyunculardan sadece ikisi hayattaydı: Volkan Demirel (5 gün) ve Selçuk Şahin (9 ay, 1 gün).

Göztepe'nin Süper Lig'de yer aldığı son sezonda (2002/03), bu sezon ligde yer alan takımlardan sadece altı tanesi ligdeydi: Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor ve Gençlerbirliği.

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın sadece birini kaybetti (6G 2B), ancak bu maçların yedisinde kalesini gole kapatamadı (yedi gol).

Fenerbahçe, Süper Lig'deki son sekiz deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi (5G 3B). Fenerbahçe'nin son deplasman yenilgisi Ocak ayındaki Kayserispor maçıydı (4-1). Bir başka deyişle, Fenerbahçe 2017 yılında ligde sadece bir deplasman maçında yenildi.

Fenerbahçe'nin 2016/17 sezonunda deplasmanda en fazla gol katkısı veren dört oyuncusunun üçü, bu sezon takımda yer almıyor: Jeremain Lens (iki gol, altı asist), Moussa Sow (altı gol, iki asist) ve Emmanuel Emenike (üç gol, üç asist) ? diğer oyuncu Aatıf Chahechouhe (dört gol, üç asist).

Aykut Kocaman, 1547 gün sonra Fenerbahçe'nin başında bir lig maçına çıkacak.

Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'de çıktığı son üç deplasman maçında da, en az ikişer gol yiyerek mağlup olmuştu.

Aykut Kocaman, tamamı İstanbulspor ile olmak üzere, teknik direktör olarak Süper Lig'de Göztepe ile dört kez karşılaştı ve bu maçların üçü berabere bitti (1G).

#Puan durumu
#Süper Lig
#Canlı puan durumu
7 yıl önce