|

Podolski'ye tebrik mesajları

Milli forma ile çıktığı son maçında İngiltere'ye attığı golle gündeme gelen Podolski'ye destek ve tebrik mesajları geldi. Eski İngiliz futbolcu Lineker:"Futbol basit bir oyundur. 22 oyuncu 90 dakika topun peşinden koşar. Podolski çok sert vurur ve yine Almanya kazanır"

Yeni Şafak
15:18 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:20 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Milli forma ile çıktığı son maçında İngiltere'ye attığı golle gündeme gelen Podolski'ye destek ve tebrik mesajları geldi.
Milli forma ile çıktığı son maçında İngiltere'ye attığı golle gündeme gelen Podolski'ye destek ve tebrik mesajları geldi.

Galatasaraylı Alman futbolcu Lukas Podolski'nin, milli takıma veda maçındaki performansı ve İngiltere'ye attığı gol, sosyal medyada da yankı buldu. 2018 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde Almanya'nın konuk ettiği İngiltere'yi 1-0 yendiği özel maça kaptan olarak çıkan ve son milli müsabakasında takımının tek golüne şık bir vuruşla imza atan Podolski'ye destek ve tebrik mesajları geldi.



Eski yıldız İngiliz futbolcu Gary Lineker, "Futbol 22 oyuncunun 90 dakika boyunca topun peşinden koştuğu, sonunda daima Almanların kazandığı basit bir oyundur." şeklindeki klasikleşen deyişini Podolski'ye uyarladı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Galatasaraylı futbolcuyu öven Lineker, "Futbol basit bir oyundur. 22 oyuncu 90 dakika topun peşinden koşar. Podolski çok sert vurur ve yine Almanya kazanır." paylaşımında bulundu.



Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ise Podolski ve diğer milli takım arkadaşlarının yer aldığı bir fotoğraf paylaşarak, "En iyi dileklerimle, ağabeyim. Seni her zaman özleyeceğiz kardeşim." ifadelerini kullandı.



Milli Alman futbolculardan Juventuslu Sami Khedira "Seninle çok fazla zaman geçirdik Poldi. Seni özleyeceğiz.", Manchester Unitedlı Bastian Schweinsteiger ise "Sevgili Lukas, sen her zaman sahada kalpten oynadın ve hep öyle mücadele edeceksin. Her şey gönlünce olsun." mesajını yazdı.



Bayern Münih'te forma giyen Fransız yıldız Franck Ribery de Alman oyuncuyu tebrik ederek, "Milli takımdaki inanılmaz kariyerin nedeniyle tebrikler. O golle, en iyi şekilde veda ettin." değerlendirmesinde bulundu.



#Galatasaray
#Gary Lineker
#Lukas Podolski
7 yıl önce
default-profile-img