|

Samsung, LG, Sony, HTC, ASUS manuel saat ayarları! Saat ayarı yapılışı

Samsung, LG, Sony, HTC, ASUS cihazları için manuel saat ayarlama işlemlerini sizler için hazırladık. Kış saati uygulamasına geçilmeyeceği için cihazlarınız güncellenmediyse bu akşam saatleri bir saat geriye alacak. Bizler de sizler için Samsung, LG, Sony, HTC, ASUS cihazları için manuel saat ayarlama yöntemini hazırladık.

Yeni Şafak
08:41 - 29/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:55 - 29/10/2016 Cumartesi
Diğer

Samsung, LG, Sony, HTC, ASUS cihazlarında manuel saat ayarlama işlemi oldukça basittir. Sizlere sunacağımız bilgiler ile hangi cihazı kullanıyorsanız ayarlarına girip saat ayarlarını düzeltebileceksiniz. İşte Samsung, LG, Sony, HTC, ASUS için manuel saat ayarları…




Android için;


Ayarlar>Tarih ve Saat bölümüne girin. Yeni ekranda yer alan "Otomatik tarih ve saat" ile "Otomatik saat dilimi" ayarlarını pasif konuma getirin. Hepsi bu.






Telefon saati nasıl değiştirilir?


Akıllı telefonların saatlerinin çoğu otomatik ayarda. Çoğu kullanıcı saat ve tarih ayarları menüsünden otomatik tarih ve saat dilimi seçeneğini kullanıyor. Operatörler birlik sağlamak için zaman bilgilerini uydular üzerinden sağlıyor. Kullanıcılar, otomatik tarih ve saat dilimini seçtiğinde telefon, uydudan aldığı zaman bilgisi ile kendini güncelliyor. Operatörler önlemlerini alsalar da kullanıcıların dikkat etmesi gerekiyor. Bazı telefonlarda telefon ayarı cihaz üreticisi ya da işletim sistemine bağlı. Bu nedenle kullanıcının otomatik olarak kendini geri alacak saatlere önlem olarak manuel yani elle ayara geçmeleri öneriliyor. Böylece pazar günü işe ya da randevunuza geç kalma sorunu yaşamazsınız.




#Samsung
#LG
#Kış saati uygulaması
#Manuel saat ayarlama
8 yıl önce