|

AK Parti seçmenin mesajına odaklandı

Seçimden birinci parti olarak çıkmasına rağmen arzu ettiği rakamı Meclis’te yakalayamayan AK Parti’de her seçim olduğu gibi bu seçimde de sonuçları sandık sandık masaya yatıracak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 04:15 - 26/06/2018 Salı
Yeni Şafak
​AK Parti seçmenin mesajına odaklandı
​AK Parti seçmenin mesajına odaklandı

Bu kapsamda ilk toplantı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun başkanlığında ilk toplantı gerçekleştirilecek. AK Parti yönetimi ‘seçmenin AK Parti’ye ne demek istediğini’ kapsamlı bir şekilde araştıracak. Daha sonra kapsamlı bir rapor hazırlanacak. AK Parti’nin nerelerde oyunu artırdığı, nerelerde azalttığına bakılacak.

RAPORLAR ERDOĞAN’A SUNULACAK

Toplumsal taleplere de çalışmada yer verilecek. Sahada ve stratejide yaşanan eksiklikler, teşkilatların yaşadığı sorunlar kapsamlı bir rapor haline dönüştürülüp Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve parti yönetimine sunulacak. Hem MYK hem de MKYK’da yapılacak değerlendirmeler sonucunda AK Parti kendine yeni bir pozisyon belirleyecek. Erdoğan, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere eksiklerin giderilmiş şekilde vatandaş karşısına çıkılmasını hedefleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarını değerlendirirken “Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık. Önümüzdeki dönem, milletimizin karşısına tüm bu eksiklerimizi tamamlayarak çıkacağımızdan emin olun” diyerek mesajı aldıklarını söyledi.

#AK Parti
#Seçim
6 yıl önce