|

Başbakan'ın Elazığ mitinginde sürpriz isim: Yıllar sonra sahneye çıktı

Başbakan Yıldırım'ın Elazığ'da bugün gerçekleştirdiği mitingde sürpriz bir isim de yer aldı. Mitingin ardından AK Parti'nin önde gelen isimleri ve Elazığ milletvekili adaylarıyla sahnede fotoğraf veren Yıldırım'a, eski siyasetçi Mehmet Ağar da eşlik etti. Bilindiği üzere Ağar'ın oğlu AK Parti'nin Elazığ'dan milletvekili adayı.

Yeni Şafak
15:50 - 1/06/2018 Cuma
Güncelleme: 16:04 - 1/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım'ın Elazığ mitinginde Mehmet Ağar da sahneye çıktı.
Başbakan Yıldırım'ın Elazığ mitinginde Mehmet Ağar da sahneye çıktı.

24 Haziran seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı adaylarının yanı sıra siyasi partilerin mitingleri de devam ediyor. Bu kapsamda bugün Elazığ'da vatandaşlarla bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, partinin önemli isimlerini ve AK Parti Elazığ milletvekili adaylarını sahneye çağırdığı sırada Mehmet Ağar'a da davette bulundu.

Başbakan Yıldırım, muhalefetin sürekli yıkımı düşündüğünü, ancak kendilerinin iktidarları döneminde dağ gibi sorunların dağ gibi çözümlere kavuştuğunu hatırlattı.

Ağar yıllar sonra sahnede

Konuşmasınında ardından AK Parti'nin önemli isimleri ile Elazığı milletvekili adaylarıyla birlikte Mehmet Ağar'ı da sahneye çağırdı.

Yıldırım, Ağar ve beraberindeki isimler toplu halde fotoğraf verirken, böylelikle Türk siyasetinin en önemli figürlerinden biri olan Mehmet Ağar yıllar sonra bir miting alanında kürsüye çıkmış oldu.

Bilindiği üzere, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu Zülfü Tolga Ağar Ak Parti’den Elazığ 3. sıradan milletvekili adayı.

#Elazığ
#Başbakan
#Mehmet Ağar
6 yıl önce