|

Bu kez hiçbir hain sağ kalamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli, yeniden darbe hazırlığı yapıldığı iddiaları üzerine FETÖ’ye sert çıktı: İzmir’den açık açık söylüyorum, iğrenç niyet sahiplerini uyarıyorum, eğer Türkiye yeni bir işgal girişimine maruz kalırsa, böylesi bir felaket bir kez daha yaşanırsa, bu defa hiçbir suçlu ve hain sağ kalamayacaktır.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:13 - 11/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İzmir teşkilatınca düzenlenen bölgesel istişare toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Yeni bir darbe planları var" şeklindeki sözleri karşısında verdiği mesaj damgasını vurdu. 15 Temmuz ihanetinin taşeronu FETÖ'nün yeni bir darbe planı yaptığı iddiaları ile ilgili Bahçeli, "Son günlerde FETÖ'nün bir kez daha darbeye teşebbüs edeceği konuşulmaktadır. PKK zaten kan dökmeye, can almaya devam etmektedir. İzmir'den açık açık söylüyorum. İğrenç niyet sahiplerini uyarıyorum. Eğer Türkiye yeni bir işgal girişimine maruz kalırsa, böylesi bir felaket bir kez daha yaşanırsa hiçbir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız. Bağımsızlığımıza leke sürmeye kalkışanları değil denize dökmek alayını cehenneme kadar kovalarız. Yediklerini içtiklerini hainlerin burunlarından fitil fitil getiririz. Biz çağlara damga vurmuş büyük Türk milletiyiz. Türk milletinin manda ve himaye altına alınması, terör örgütlerine mahkum edilmesi asla mümkün değildir" dedi.

HEPSİ DEMİRTAŞ HAYRANI

Muhalefetin cumhurbaşkanı adaylarının FETÖ ya da PKK'ya bir itirazları olmadığına dikkat çeken Bahçeli, şunları söyledi: "Hepsi birden ağız birliği etmişçesine terörist Demirtaş'ın hayranı kesildi. Sözde Kürt sorununu tanımak için kolları sıvadılar. Türkiye düşmanlarının taşeron ve temsilciliğine talip oldular. Milli değiller. Dürüst değiller. İradeli değiller. Adam gibi adam olmaktan da çok uzaklar. Bunlar El-Bab'da ne işiniz var, Afrin'e girmeyin, Münbiç'e yanaşmayın, Kandil'e dokunmayın diyorlar. Biz, şehidin şühedanın hakkı var, onların kanına girenlerden soracak bir hesabımız var diyoruz. Zillete bulaşanlar Edirne Kapalı Cezaevi'ni tavaf edip, özgürlük ve tahliye nutukları atıyorlar. Ne Kandil tanırız. Ne Sincar'a göz yumarız. Ne Mahmur ne de Münbiç'e tahammül ederiz. Vatanımıza göz diken kim varsa hesap ve planlarında boğarız."?

YUNAN HADDİNİ BİLSİN

Yunanistan'ın propaganda ve tanıtım filmlerinden rahatsız olduğunu ifade eden Bahçeli, "Niye, çünkü Kıbrıs Türk toprağı olarak gösteriliyormuş. Bu akılsız ve ahmaklara sorarım, ne yapacaktık, nasıl gösterecektik? Üstüne basa basa ilan ve ifade ediyorum: Kıbrıs Türk'tür, Türk'ün yurdudur, Türk kalacaktır. Ege adaları üzerinde oyun oynayan Yunanistan hükümeti haddini bilsin, dedelerinin denizin dibinde can çekiştiği günleri sakın ha unutmasın. Aynısını yapacak, Yunan emellerine Ege'yi mezar edecek irade hamd olsun yaşıyor, sonsuza kadar da yaşamaya devam edecek" diye konuştu.

#Devlet Bahçeli
#​MHP
#FETÖ
6 yıl önce