|

Hepsi HDP'li

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce’nin Diyarbakır’da düzenlediği mitinge katılanlara dikkati çekerek, “Diyarbakır’da miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgi, bu mitinge katılanların neredeyse tamamına yakını HDP’li” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/06/2018 الأربعاء
Güncelleme: 03:50 - 13/06/2018 الأربعاء
Yeni Şafak
​Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan
​Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir mitinginde, "Bu ülkede 16 yıldır terör örgütleri ve onları destekleyenler dışında hiç kimse incitilmemiştir" dedi. Erdoğan, şu mesajları verdi:

BU KADAR GEYİK YETER

Millet bahçeleriyle kentlerdeki vatandaşlara aileleriyle beraber kaliteli zaman geçirecekleri huzurlu mekanlar oluşturacağız. Seçim beyannamemizde bunlar gibi tam 146 projemiz var. Peki muhalefetin adayları ne diyor? Mesela ana muhalefetin adayı ne yapıyor. Gördüğümüz şu, bizim bu 146 projemizden sadece biri olan millet kıraathanelerinin içindeki keklere takılmışlar. Onun peşinden gidiyor. Asıl kek işte bunlara denir. Onun için ben diyorum ki artık bu kadar geyik yeter. Muharrem İnce'ye birtakım sorular sormak istiyorum. Asıl onların cevaplarını versin ki milletimiz kalibresini öğrensin. Mesela bu zat, Türkiye'nin terörle mücadelesi konusunda acaba ne düşünüyor? Düşünün, terörist başını Edirne Cezaevi'nde ziyaret eden bir kişiden ne bekleyebilirsiniz? Düşünün, 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra 'Dökülün sokaklara' diyerek 53 Kürt kardeşimizin Diyarbakır'da ölümüne neden olan bu değil mi? Ya bu kişi düşünün cumhurbaşkanı adayı olarak, bu milletin karşısına çıkıyor ve Bay Muharrem de onu ziyaret ediyor.

BEN FETÖ'DEN SÖKTÜM

Milletin taktığı apoleti sen sökemezsin. 'Erdoğan söktü' diyor. Erdoğan, teröristlerden söktü. FETO terör örgütünden söktü. Siz zaten onlarla da berabersiniz. Onlarla beraber hareket ediyorsunuz. Bay Kemal diyor ki 'Ben oraya gitmedim.' Pensilvanya'ya gitmemiş, ben gitmişim. Ben ne dedim? Bu iddianı ispat et. İddianı ispat etmezsen namertsin dedim. Edebildi mi? Ona da dava açtım. Açtığım davaları da kazanıyorum zaten.

HDP’LİLER DESTEKLEDİ

Bu zat, demokrasimize, özgürlüğümüze kast eden darbeciler, vesayetçiler hakkında ne düşünüyor? Bay Kemal'in, Bay Muharrem'in teröristlerle ilgili bir açıklamasını duydunuz mu? İşte Diyarbakır'da dün (önceki gün) miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgi ne biliyor musunuz? Bu mitinge katılanların neredeyse tamamına yakını HDP'li. Bunlar böyle, kimlerle beraber oturup kalktıkları ortada. Söyle bana arkadaşını, söyleyim sana kim olduğunu.


Kıraathaneyi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de Odunpazarı Evleri bölgesinde bulunan Tiryakizade Kıraathanesi’ni ziyaret etti.Burada yaklaşık yarım saat kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Türk kahve ikram edildi. Erdoğan, kıraathanedeki kitapları inceledi ve sohbet ettiği vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.Erdoğan’ın ziyaretinde Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ile bazı bölge milletvekili adayları hazır bulundu.

  • Buna da cevap ver
  • Muharrem İnce’nin, FETÖ elebaşının iadesi konusunda iddialarına değinen Erdoğan, “Geçtiğimiz günlerde telefonda ona bir şeyler fısıldamışlar. Bunun üzerine biz de bir CHP heyetine Amerika’ya gönderdiğimiz belgeleri inceleme izni vermiştik. CHP heyeti incelemesini tamamlayıp, raporunu sunmuş. Bizzat bu partinin genel başkanı bu belgelere göre, ‘FETÖ elebaşının iade edilmesi lazım’ diyor. Bay Muharrem, şimdi buna da cevap ver bakalım. Ama Genel Başkanı böyle derken Bay Muharrem, ‘Bunlar gazete kupürü’ diyor. Ya bunlar kimden yana olduklarının farkında değil. Bunlar kayış attılar. Buna da cevap ver bakalım Bay Muharrem. Veremez. Çünkü bunlar yalanı söyler, iftirayı atar, ondan sonra da hiçbir şey olmamış gibi arkalarını döner giderler” dedi.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#CHP
#HDP
٪d سنوات قبل