|

Slovakya: 0 - İngiltere: 0 maç özeti - Euro 2016

Slovakya İngiltere maçı özeti izlemek için buraya bakabilirsiniz. Euro 2016'da bu akşam Slovakya ile İngiltere karşılaştı. Mücadele 0-0 beraberlikle tamamlandı. Bu maçın geniş özetini, maçtan istatistikleri ve detaylı bilgileri haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:55 - 20/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 00:05 - 21/06/2016 Salı
IHA

Slovakya İngiltere maçı özeti izlemek için hemen tıkla. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) B Grubu'nda bu akşam Slovakya ile İngiltere kozlarını paylaştı. Heyecan dolu mücadele 0-0'lık skor ile tamamlandı. Bu sonuç ile İngiltere turladı. İşte maç özeti ve son gelişmeler.



mek için tıkla



Euro 2016 B Grubu maçında Slovakya ile İngiltere 0-0 berabere kaldı. Puanını 5'e çıkaran İngiltere grupta 2. sırada yer alarak turladı.



Stade Geoffroy Guichard'de oynanan maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco yönetti. Mücadelenin ilk yarısında iki takım da iyi bir oyun ortaya koysa da devrede gol sesi çıkmadı. İlk yarıda daha baskılı olan taraf İngiltere olsa da Slovakya iyi reaksiyon göstererek oyunu dengede tutmayı başardı. Mücadelede ilk yarı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.



Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha çekilmeli geçti. Fakat iki takımın da eşitliği bozma çabası sonuçsuz kaldı. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.



Puanını 5'e çıkaran İngiltere grupta 2. sırada yer alarak turladı. Slovakya ise 4 puanla 3. sırada yer aldı.



EURO 2016 B Grubu'nda son maçlar oynandı


2016 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'nda 3. ve son maçlar sonunda Galler grup birincisi olarak, İngiltere ise ikinci olarak bir üst tura çıktılar.



Gruptaki son maçta Galler, Rusya'yı 3 - 0 yenerken, Slovakya - İngiltere mücadelesi ise golsüz tamamlandı.



B Grubu'nda puan durumu şöyle oluştu;



1 - Galler 6 puan


2 - İngiltere 5 puan


3 - Slovakya 4 puan


4 - Rusya 1 puan



İki maçın istatistikleri ise şöyle;



RUSYA - GALLER: 0 - 3

Stat: Municipal


Hakemler: Jonas Eriksson, Mathias Klasenius, Daniel Warnmark (İsveç)


Teknik Direktör: Leonid Slutski


RUSYA: Igor Akinfeev, Igor Smolnikov, Sergey Ignashevich, Vasili Berezutski (46. dk Aleksei Berezutski), Dmitri Kombarov, Denis Glushakov, Pavel Mamaev, Roman Shirokov (52. dk Aleksandr Golovin), Aleksandr Kokorin, Fedor Smolov (70. dk Aleksandr Samedov), Artem Dzyuba


Teknik Direktör: Chris Coleman


GALLER: Wayne Hennessey, Chris Gunter, Neil Taylor, Ben Davies, James Chester, Ashley Williams, Joe Allen (74. dk Dave Edwards), Aaron Ramsey, Gareth Bale (83. dk Simon Church), Joe Ledley (76. dk Andy King), Sam Vokes


SARI KART: 17. dk Sam Vokes (Galler), 64. dk Pavel Mamaev (Rusya)


GOLLER: 11. dk Aaron Ramsey, 20. dk Neil Taylor, 67. dk Gareth Bale (Galler)


-----------------------------------------------


SLOVAKYA - İNGİLTERE: 0 - 0

Stat: Geoffroy Guichard


Hakemler: Carlos Velasco, Roberto Alonso, Juan Yuste (İspanya)


Teknik Direktör: Jan Kozak


SLOVAKYA: Matus Kozacik, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Jan Durica, Tomas Hubocan, Vladimir Weiss (78. dk Milan Skriniar), Ondrej Duda (57. dk Dusan Svento), Marek Hamsik, Juraj Kucka, Robert Mak, Viktor Pecovsky (67. dk Norbert Gyömber)


Teknik Direktör: Roy Hodgson


İNGİLTERE: Joe Hart, Gary Cahill, Chris Smalling, Nathaniel Clyne, Ryan Bertrand, Adam Lallana (60. dk Dele Alli), Jordan Henderson, Eric Dier, Jack Wilshere (56. dk Wayne Rooney), Jamie Vardy, Daniel Sturridge (76. dk Harry Kane)


SARI KART: 24. dk Viktor Pecovsky (Slovakya), 52. dk Ryan Bertrand (İngiltere)


#Slovakya
#İngiltere
#Maç özeti
#Euro 2016
8 yıl önce